Maja se pohvalila fotografijama s dočeka pa je zasuli komentarima: ‘Tvoje vrijeme je prošlo’

Maja Šuput (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Pjevačica Maja Šuput uvijek je slovila za jednu od najzaposlenijih na estradi, a tome u prilog svjedoči i činjenica da je i ovo Silvestrovo za Maju bilo radno. Tako je u 2024. godinu ušla nastupajući u jednom istarskom resortu, a fotografijama s dočeka pohvalila se i na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

‘Večeras samo za vas u vašem gradu’, poručila je ponosno 44-godišnja pjevačica uz fotografije na kojima pozira u društvu dvoipolgodišnjeg sinčića Blooma. Maleni je očito bio mamina podrška na pozornici, a njegov svečani outfit nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Bloom je ponovno oduševio mnogobrojne Majine obožavatelje (Foto: Instagram/screenshot)

‘Tvoje vrijeme je prošlo’

‘Mali gospon, prosim lijepo’, ‘gotovo je Majo, Bloom krade show’, ‘koji si ti frajer, poludjeti ću’, ‘sorry Majo, ali večeras si u drugom planu’, ‘bye, bye Majo, tvoje vrijeme je prošlo’, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave mame i sina.


Maja Šuput imala je najslađu pratnju na pozornici (Foto: Instagram/screenshot)

Također, mnogi su i ovaj put primijetili nevjerojatnu sličnost između malenog Blooma i Majinog pokojnog oca Borisa.

Ajme, isti tvoj tata! Istovjetni‘, poručila je tako jedna od pratiteljica ispod fotografije na kojoj Bloom pozira u bijelom sakou s crnom leptir mašnom.

Maja Šuput rasplakala objavom: ‘Danas je tulum tamo negdje gore iznad nas’

‘Najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata’

Inače, ovo nije prvi put da pratitelji vide sličnost između dide i unuka, a pjevačica je i sama svojedobno priznala da u sinčiću vidi nevjerojatnu sličnost sa svojim ocem Borisom.

‘Šarmer od rođenja. I dok se mi doma pitamo na koga je Bloom, najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata’, poručila je tada pjevačica.


Komentari