Ljutita Nikolina Pišek poručila Hrvatima: ‘Mutna vremena, čak me je i sram’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Prije nekoliko dana u medije je stigla vijest kako je koncert srbijanskog pjevača Saše Kovačevića, zakazan za 24. studenog u Bibinju kod Zadra, otkazan zbog, kako su naveli iz organizacije, ‘neslaganja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana’. Još jedno otkazivanje srpskih glazbenika u Hrvatskoj podignulo je mnogo prašine u javnosti i medijima, a o svemu se sada oglasila i Nikolina Pišek.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Naime, voditeljica je putem svog Instagram profila poslala javnu podršku Saši s kojim je svojedobno i surađivala.

‘Svaka majka bi ga voljela imati za zeta’

‘Fotka je mutna, mutna su i vremena’, započela je Pišek uz fotografiju sa srpskim pop pjevačem. ‘Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na vještice (a sve mi je neprihvatljivo) – onda je to otkazivanje Saše Kovačevića u Bibinju. Čak me je i sram’, napisala je Pišek.


Nikolina Pišek i Saša Kovačević (Foto: Instagram/screenshot)

Nikolina Pišek otkrila istinu o svom novom dečku: ‘Danas se svatko zove biznismenom’

‘Jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka voljela imati za zeta. Pristojan. Obrazovan. Uspješan. Talentiran. Drag. Uredan. Počešljan. Pedantan. Elokventan. Sportaš. Izvanredan vokal i autor. Izvođač predivnih pop balada. Što ne valja? Žao mi je. Prvi idući koncert, gdje god da bio. Ja dolazim’, poručila je voditeljica koja je sa spomenutim glazbenikom 2011. godine snimila i pjesmu pod nazivom ‘Idemo do mene’.


Komentari