Lana Klingor Mihić priznala koliko je strahovala za život voljene osobe: ‘Užasavala sam se spoznaje’

Lana Klingor Mihić Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Bivša pjevačica, PR stručnjakinja, uzgajivačica pasa i influencerica, 43-godišnja Lana Klingor Mihić svestrana je poslovna žena kod koje, barem na prvu, izgleda kao da na svim životnim poljima cvjetaju ruže. No, u jednoj od posljednjih objava na Instagramu, Lana je otkrila kako su joj posljednji mjeseci bili izrazito teški jer je strahovala za život voljene osobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

‘Vjerujte mi kad kažem da stvarno velik dio svog života uopće ne dijelim na Instagramu, ali ću vam najiskrenije reći da sam se posljednjih mjeseci bojala i užasavala spoznaje da možda više neću doživjeti da moja mama prisustvuje rođendanu svoje unučadi, da sjedi s nama, smije se, karta’, započela je 43-godišnjakinja emotivnu objavu.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

Ne skriva koliko je povezana s majkom

‘Toliko sam sretna i toliko ponosna na nju da vam opisati ne mogu! Najljepši mogući dan’, zaključila je Lana uz fotografiju na kojoj njezini roditelji poziraju u društvu roditelja njezinog supruga Ante Mihića te njihove tri kćeri – Kiare, Marle i Mike.

Lana Klingor Mihić otorila je dušu u emotivnoj objavi (Foto: Instagram/screenshot)

Inače, bivša pjevačica grupe E.T. nikad nije skrivala koliko je vezana uz majku Sonju pa je tako svojedobno mami posvetila i emotivnu objavu na Instagramu.

(FOTO) Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: ‘Djevica u meni nikad ne spava’

‘Uvijek borac’

‘Najnježnije su ruke moje majke!  Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može.

Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata’, poručila je tada.

Imate priču koju želite podijeliti s javnošću? Javite se

 


Komentari