Koga ljubi Boris Rogoznica? ‘Priželjkujem da tako potraje još neko vrijeme’

Na fotografiji: Boris Rogoznica (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Glazbenik Boris Rogoznica u jeku je priprema za Splitski festival, a za pjesmu koju će otpjevati, inspiraciju je, kako je pojasnio, pronašao u zaljubljenosti.

“Mada kratka, bila je jako slatka i iz nje je nastala ova predivna pjesma”, otkrio je za Story.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)


Pojasnio je kako su fotografije s misterioznom djevojkom u Španjolskoj zapravo nastale na putovanju na koje je poveo prijateljicu, a nije htio da joj se vidi lice zbog medijske senzacije te je napomenuo kako njegovi prijatelji nisu javne osobe i da tako žele i ostati.

(FOTO) TKO JE MISTERIOZNA DJEVOJKA? Boris Rogoznica u ženskom društvu otputovao u Madrid

“Moj ljubavni status je slobodan i sretan. Uistinu se tako osjećam i priželjkujem da tako potraje još neko vrijeme. Kao da sam otkrio novu dimenziju života, uživam u slobodi i obilju svega lijepoga što mi život pruža”, rekao je Boris Rogoznica dodavši kako će ovo ljeto provesti s obitelji i prijateljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Glazbenik Boris Rogoznica razveo se prije tri godine od TV voditeljice Doris Pinčić. U braku su proveli sedam godina i dobili dvoje djece, no njihova ljubav ipak nije potrajala.

“U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece”, rekao je Rogoznica ranije za Story dodavši “Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički”.


Komentari