Kira briljirala, ali gledatelje izbacio iz takta jedan detalj Supertalenta: ‘Ja bih to zabranio, ovo više nema smisla’

Kira Štruc Jurički (Foto: Nova TV/Screenshot)

Večeras je u Supertalentu nastupila i Kira Štruc Jurički, mlada Slovenka koja je priznala da inače ima veliku tremu, no u nastupu je sramežljiva djevojka izgledala vrlo samopouzdano i energično.

Maja Šuput otvorila Supertalent u riskantnom kostimu: Imat će ključnu ulogu u žiriju

”Kad sam izašla imala sam jako puno treme i bilo me strah, onda kad sam počela pjevati, sve je nestalo. Mislim da imam toliko treme jer mi pjevanje toliko znači. Kad pjevam sve zaboravim što je oko mene.

Ako sam ponosna jer sam imala dovoljno hrabrosti doći. Za polufinale sam spremila jednu malo bržu pjesmu, mislim da ovaj put neće biti toliko treme, a najvažnije mi je da uživam. Mislim da je Supertalent jako bitan za moju karijeru.


Ima specifičan vokal

Bilo bi dobro ako ću ići u finale, ali nije bitno…”, ispričala je Kira Štruc Jurički prije izlaska na pozornicu showa Supertalenta. Izvela je pjesmu “Marvin Gaye” koju inače izvodi Meghan Traynor, a nastupom je posebno bila oduševljena Martina.

”Da nismo gdje jesmo, da ne vjerujem produkciji toliko koliko joj vjerujem, ne bih pomislila da je playback, nego bih pomislila da je ona prvi put sad ušetala u Supertalent jer to nema veze s onom Kirom s audicije, druga osoba.

Toliko imaš specifičan vokal, toliko si sad ponudila scensku prepotenciju, stajati s ovom dvojicom plesača na pozornici, poželjela sam i ja”, komentirala je Martina.

Šuput se hvalila znanjem slovenskog i našla zamjerku plesačima: Oni joj fino spustili

”Evo što je Martina rekla, potpisujem. Na audiciji si bila u nekoj teškoj traumi, strahu, sad ju sigurno nisi imala. Izbor muzike je genijalan, tvoja neopterećenost, to samo iz tebe ide, i svaki ton je plivao tako lijepo i točno, predivno”, dodala je Maja.

U životu te čeka ludilo

”Ja bih rekao da je ovo baš školski primjer kako bi se trebala vidjeti gradacija iz audicije u polufinale i ja bih rekao, ne da ti nisi ista osoba, ti jesi ista osoba jer si i prije imala glaščinu, samo si sad osoba koja je počela vjerovati da to zaista i ima, i to se vidi”, objasnio je Davor.

”Ti stvarno možeš pjevati apsolutno sve, a to što tebe čeka u životu, to je ludilo”, zaključio je Fabijan, prenosi Showbuzz.

‘Hrvatski Supertalent, a nigdje Hrvata’

I gledatelji su bili oduševljeni njenim nastupom, no jedna stvar im je ipak zasmetala.

“Sve je to super, ali brate niti jedan Hrvat u showu”, “Hrvatski Supertalent, a ni H od Hrvata”, “Četvrti nastup, nula Hrvata”, “Ja bih zabranio ikome da nastupa u Hrvatskoj tko nije Hrvat, ovo više nema smisla”, redali su se komentari.


Komentari