Jelena Rozga komentirala uspjeh Aleksandre Prijović: Srpska pjevačica joj odgovorila

Aleksandra Prijović, Jelena Rozga (Foto: Nikola Vilic / CROPIX, Instagram, kolaž)

Srpska folk pjevačica, 28-godišnja Aleksandra Prijović uspjela je u rekordnom vremenu rasprodati tri zagrebačke Arene, a ulaznica za onu četvrtu, najavljenu za 4. prosinca, ostalo je tek nekoliko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Ovakvim uspjehom ne može se pohvaliti mnogo glazbenika, dapače, pored Dina Merlina, koji je također najavio četiri Arene, 28-godišnjakinja koja je odrasla u Belom Manastiru, jedina je kojoj je isto pošlo za rukom.

Ne čudi stoga što je upravo Aleksandra Prijović jedna od glavnih tema u medijima, ali i svekolikoj javnosti, a na njezin uspjeh imuni nisu ostali ni neki poznati Hrvati.


Jelena Rozga (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

‘Ljubim te mila moja’

Tako joj je domaća glazbenica, 46-godišnja Jelena Rozga ispod Instagram objave o četvrtoj Areni kratko komentirala emotikonom ruku koje plješću te ostavila srce. ‘Ljubim te mila moja’, odgovorila je Prijovićka Jeleni.

Zagrebački glumac zbog Prijovićke oprao sugrađane: ‘Nisu vam problem nakaradni političari’

Također, javnu čestitku u komentarima uputio joj je i pjevač Mario Roth iz grupe Vigor, ali i Mirela Forić Srna, poduzetnica i supruga proslavljenog nogometaša Darija Srne. ‘Ma svaka čast’, napisala je 41-godišnjakinja.

 


Komentari