Jelena Perčin progovorila o teškom periodu: ‘Bila je to velika i prava ljubav, žao mi je što je kratko trajala’

Jelena Perčin (Foto: Nikola Serventic / CROPIX)

U trećoj epizodi dokumentarnog serijala ‘Dosje Jarak’ Andrija Jarak obrađuje temu svirepog ubojstva mlade odvjetničke vježbenice Ivane Hodak. Tog kobnog 6. listopada 2008. godine Ljerka Mintas Hodak i Zvonimir Hodak doživjeli su najgoru bol koju roditelji mogu osjetiti. Ljerka je pronašla upucanu kćer na kućnom pragu, a Ivana joj je izdahnula na rukama nekoliko trenutaka prije dolaska Hitne pomoći.

Zvonimir i Ljerka Hodak.
(Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Stravično ubojstvo potreslo je cijelu Hrvatsku, a ponajviše Ivanine najbliže prijatelje te tadašnjeg partnera, poznatog odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića. O njihovoj vezi sada je po prvi put progovorila Ivanina najbolja prijateljica, glumica Jelena Perčin, koja je otkrila nepoznate detalje ove, kako ju je sama nazvala, velike ljubavi.

Jelena Perčin i Ljubo Pavasović Visković
(Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

‘Morala sam odmah ići na upoznavanje Ljube’

‘Sjećam se trenutka kada me nazvala da se zaljubila. To je bilo na Bolu. I znam da je bilo užasno važno kada ću ja doći iz Dubrovnika u Zagreb da ga upoznam. Morala sam odmah ići na upoznavanje Ljube, to je bilo jako važno. Jako je imala potrebu to podijeliti. Ljubav Ivane i Ljube Pavasovića Viskovića je bila velika i prava ljubav. Žao mi je što je kratko trajala’, ispričala je Jelena za ‘Dosje Jarak’.

Andrija Jarak priznao: ‘Jedna od najtežih priča u karijeri, i meni su došle suze na oči’

‘Dosje Jarak’ u najnovijoj epizodi, koju će gledatelji moći pogledati u četvrtak, 14. prosinca, od 21.15 sati na glavnom kanalu RTL-a, donosi emotivnu ispovijest Zvonimira Hodaka. Prvi put pred kamerama govori o ubojstvu svoje jedinice.



Komentari