Jelena Perčin nakon Momčila ljubi poznatog domaćeg glazbenika? Viđeni zajedno u noćnom izlasku

Jelena Perčin i Ante Gelo (Foto: CROPIX/kolaž)

Početkom godine javnost je šokirala vijest kako se nakon pet godina braka razvode domaća glumica, 42-godišnja Jelena Perčin i crnogorski glumac, 33-godišnji Momčilo Otašević. A sada, ako je vjerovati pisanjima domaćih medija, Jelena je ponovno zaljubljena.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević u braku su bili pet godina (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Naime, kako doznaje Slobodna Dalmacija, glumica je u subotu u jednom splitskom klubu viđena u društvu 48-godišnjeg skladatelja i glazbenika Ante Gele. Prema riječima izvora, dvojac je djelovao prisno.

Ante Gelo.
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

‘Povukli su se u stražnji dio kluba’

‘Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše’, ispričao je izvor za spomenuti medij te dodao kako su zajedno i napustili klub.

(FOTO) PRVI IZLAZAK NAKON OBJAVE O RAZVODU: Jelena Perčin blistala u dobrom društvu na zagrebačkoj premijeri

Jelena Percin.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Inače, već neko vrijeme po zagrebačkim kuloarima se šuška kako Jelenu i Antu povezuje nešto više od prijateljstva, ali dvojac te glasine još uvijek nije komentirao.


Također, zanimljivo je spomenuti kako je glumica ovaj vikend bila i na nastupu Zorice Kondže u Zagrebu na kojem je nastupao Gelo. Sjedila je u publici s društvom i nasmijano pozirala za svoje društvene mreže.


Komentari