JASMIN STAVROS: ‘Ostao sam ležati dok ukućani nisu čuli moje jauke i pozvali Hitnu pomoć’!

FOTO: Facebook

Pjevač Jasmin Stavros imao je nesretnu nezgodu, a svoje iskustvo prepričao je za Jutarnji list.

Izgleda da kolovoz nije dobro završio za njega jer je nakon duge prisilne stanke uzrokovane epidemiološkim mjerama propisanima zbog korone održao nekoliko sjajnih koncerata.

Najavio je i novu pjesmu “Da vrati se sve na staro” koja će premijerno biti prikazana ovog vikenda. Međutim ovaj mjesec je za pjevača završio s polomljenom lijevom nogom, pa će na nastupe dolaziti u štakama još barem mjesec dana.

Stavros je opisao da je nogu slomio 9. kolovoza, kada se zatrčao prema dvorištu kuće po mokrim stepenicama, poskliznuo se i nespretno pao, pri čemu mu se zacrnilo pred očima.  Doktori su dijagnosticirali da se pri padu jako natukao, te da mi je peta na lijevoj nozi, koja je u međuvremenu bila jako natekla, napukla.

“Prvo je bila samo napukla. No, onda sam ja, unatoč protivljenju liječnika koji su mi odredili strogo mirovanje, održao nekoliko koncerata. Bilo je to jače od mene. Doktori su mi govorili da moram mirovati, a ja sam im rekao da mirujem već godinu i pol, da zbog korone nisam mogao imati nastupe i da mi je mirovanja puna kapa”, započeo je Stavros.

Pa nadodao: “Rekao sam im i da ne smijem iznevjeriti publiku koja jedva čeka da se skupa sa mnom proveseli. I rekao sam im da bih na koncert, što sam ga s Mladenom Grdovićem i Zlatkom Pejakovićem sredinom kolovoza imao u sklopu manifestacije Novogradiško ljeto, otišao i sa samrtne postelje i da me jedna napukla peta u tome ne može spriječiti. Pa sam onda na taj koncert i otišao, naravno, na štakama.”


Pjevač kaže da ga publika uvijek dočeka sa pljeskom, i da su reakcije pozitivne.

“Drago im je da me vide, jer su svjesni da bi mnogi u mojoj situaciji koncerte otkazali. Meni to nije ni na kraj pameti. Jer i ja se veselim kad vidim publiku i svjestan sam da nam dobre pjesme i veselja svima fali u ovim turobnim vremenima”.

 


Komentari