Izračunali smo koliko će Aleksandra Prijović zaraditi od koncerata u Areni: Cifra je milijunska

Aleksandra Prijović (Foto: IM LIVE PRODUCTION)

Vjerovali ili ne Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u zagrebačkoj Areni i postala apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u Areni Zagreb i time potvrdila status najtraženije regionalne zvijezde.

Histerija oko Aleksandre Prijović: Ulaznice za koncert na Njuškalu se prodaju i za pet tisuća eura

Uspomene za cijeli život

“Peta večer ljubavi i pet puta hvala. Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem, osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvijek. Vjerujte mi da će svaku večer u Zagrebu biti posebno’, poručila je Prijović obožavateljima.

O takvom neviđenom spektaklu raspisali su se mnogi mediji u zemlji i regiji, kao i o činjenici koliko bi srpska zvijezda mogla zaraditi. U brojkama to izgleda ovako. Aleksandru će u Areni slušati oko 90.000 ljudi. Naime, kapacitet Arene sa parterom iznosi 22.000 mjesta, a s obzirom na 150 barskih stolova koji se prodaju brojka je manja, pa će Aleksandra, kako se pretpostavlja, svake noći pjevati za oko 17.500 ljudi.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Po koncertu 550.000 eura

Najjeftinija karta je 25 eura, a 130 eura košta najskuplje mjesto u VIP loži. Da bi se osigurao jedan barski stol bilo je potrebno kupiti najmanje šest ulaznica, a ako jedna košta 45 eura onda se dolazi do toga da je svaki barski stol “težak” minimum 270 eura.


Ako se ne računaju najskuplja mjesta u VIP ložama, onda je prosječna cijena karte za koncert 31,8 eura, što znači da će srpska pjevačica po koncertu inkasirati minimum 555.000 eura. Za 4 koncerta minimum će zaraditi 2.225.000 eura, a za pet Arena više od 2.780.000 eura.

Jelena Rozga komentirala uspjeh Aleksandre Prijović: Srpska pjevačica joj odgovorila

Od te cifre ipak treba oduzeti sam zakup Arene Zagreb, kao i ostale troškove među kojima su oprema, bend, kostimi i slično.


Komentari