Iznervirana Maja Šuput ‘poludjela’ u Supertalentu: ‘Podrapat ću te ovim noktima’

Maja Šuput i Davor Bilman u žestokoj raspravi (Screenshot: Nova TV)

Mnogi su primijetili da se žiri showa Supertalent u novoj sezoni, barem zasad, svađa manje nego prethodnih godina. Ipak, ovog tjedna im se zalomio ‘omanji sukob’ na relaciji Maja ŠuputDavor Bilman.

Bilman je, naime, prekinuo Maju koja je komentirala nastup osebujnog performera Bruna Tomašića. ‘Od svih budalaština koje si dosad ovih godina izveo…’, započela je Maja, no Davor joj nije dopustio da završi rečenicu.

Bilo je neugodno za gledati: Bruno po peti put došao u Supertalent, žiri ga nije štedio

‘Kako to možeš nazvat budalaštinom?’, upitao ju je Davor no nije dobio odgovor. ‘Od svih budalaština na svijetu, i od svega što ti je moglo pasti na pamet, od svega na kugli zemaljskoj, kak’ ti ovo padne na pamet?’, upitala je Maja natjecatelja.

‘Jednostavno’, odgovorio joj je. ‘Ja se slažem da je ovo bilo glupo za poludjeti’, rekla je Maja, a Davor ju je opet prekinuo s: ‘Ne, ne, ne!’.


Maju Šuput je uzrujalo Davorovo ponašanje (Screenshot: Nova TV)

‘Pa čekaj da kažem, pa nemoj mi, šuti!’, uzrujano je rekla Maja. ‘Ja mislim da se on samo došao našaliti, on nije došao proći, neki su se smijali i to je to’, dodala je, a Davor joj je po treći put upao u riječ.

‘Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!’, proderala se Maja Šuput. ‘Ja sam samo htio dati opasku na Martinin komentar’, započeo je Davor, ali ga je Maja prekinula.

‘Ali ja sam sad davala opasku, nisam stala, udisala sam zrak! Pa ajde reci, ajde, uf!’, rekla je vidno uzrujana.

Nova zvijezda Supertalenta je bolovala od depresije: ‘Izgubila sam sreću i sve druge emocije’


Komentari