IZAŠAO IZ BOLNICE: Ribafish se javio zabrinutim pratiteljima na Instagramu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iako je svakodnevno na malim ekranima posljednjih tjedana, TV voditelj Domagoj Jakopović Ribafish jezavršio u bolnici. Kako je i sam rekao, izrazito izazovna 2020. godina kao da je nastavila svoj put i u 2021. godini, pa tako njegov početak 2021. godine baš i nije bio najbolji. Naime, javio se u nedjelju na svom Instagramu s fotografijom iz bolničkog kreveta i otkrio da ima preponsku kilu, odnosno bruh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domagoj Jakopović Ribafish (@ribafish13)

‘Gospođica 2021. je nastavila gdje je stala ona stara, pa sam eto neko vrijeme proveo u bolnici. Puno hvala divnom timu liječnika i nasmijanim sestrama koji su me istrpjeli i poslali doma na oporavak. Mogli su mi doduše i plavu braunilu dat, al kaj sad…Kako je riječ o preponskoj kili, jedna kila više manje, tako se nećemo viđati nekih mjesec dana, a nakon toga ćemo se po onoj staroj Bruha i igara, savršeno pripremiti za novu etapu projekta #rokotok. Ljubi vas Riba, nije od brutalnog seksa nego od prejakih treninga, fala’, napisao je Ribafish, koji trenutno vodi novu sezonu kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan, kuhaj’ na RTL-u.


Ubrzo nakon objave, poznatom voditelju su pristigle brojne poruke podrške. Jedna od najčešćih je bila: ‘Brz oporavak’. Sada mu jedino ostaje mirovati i uživati sa psom Dživom i djevojkom Kasandrom Draganić. Za njih dvoje je jednom prilikom rekao da su mu upravo oni ispunili ispražnjeno srce.


Komentari