Iz Arene komentirali pomamu za Aleksandrom Prijović: ‘Vidjet ćemo tko će ponijeti titulu’

Aleksandra Prijović (Foto: IM Live Production)

I službeno je! Nakon tri rasprodane zagrebačke Arene, srpska folk pjevačica, 28-godišnja Aleksandra Prijović, najavila je i četvrti koncert, četvrti dan za redom.

Da ni sama nije mogla zamisliti ovakav odaziv hrvatske publike, priznala je Prijovićka i putem svog Instagram profila, ali i obećala kako će se istoj odužiti cijelim srcem.

Aleksandra Prijović (Foto: IM LIVE PRODUCTION)

Zavidan je to uspjeh kakvim se može pohvaliti još samo jedan regionalni glazbenik, a mi smo saznali kako pomamu oko koncerata Aleksandre Prijović komentiraju upravo iz zagrebačke Arene za koju se i pripremaju spektakularni nastupi.

Brenina snaha rasprodala tri zagrebačke Arene: A ovaj glazbenik drži rekord od čak četiri pune Arene

Rekorderi

‘Nitko nikada nije napunio više od dva dana zaredom stoga povijesni rekorderi su regionalni izvođači Dino Merlin i Aleksandra Prijović. Sada… vidjet ćemo tko će od njih dvoje ponijeti ‘titulu’ na konto četvrtog dana’, odgovorili su za Zagreb.info iz Zagrebačkog holdinga.


Dino Merlin (Foto: Luka Gerlanc / CROPIX)

Ivana Brkljačić o srpskoj pjevačici: ‘Ne hejtam nikog, ali ubijate pozivima kako se dočepati gratis karte’

Podsjećamo, Prijovićkini koncerti najavljeni za 1.,2. i 3. prosinca rasprodani su u rekordnom roku pa je glazbenica jučer najavila i četvrti, zakazan za 4. prosinca.

Ništa manja pomama nije bila ni za kartama za koncerte bosanskohercegovačke senzacije Dine Merlina koji je odmah po puštanju u prodaju rasprodao ulaznice za 8.,9., i 16. prosinca, a potom najavio i četvrti koncert zakazan za 15. prosinca.


Komentari