Ivanišević tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović: ‘Kad sam zatražio ono što sam zaradio, postao sam obiteljski nasilnik’

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Nakon što su se u medijima pojavile informacije kako proslavljeni hrvatski tenisač, 52-godišnji Goran Ivanišević tuži bivšu suprugu, 45-godišnju Tatjanu Dragović, tenisač se o svemu oglasio putem svog Instagram profila.

Goran Ivanisevic (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

‘Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova.

Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi’, napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, ‘ovim bave već dugo vremena’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)


‘Pravda je spora, ali dostižna’

Podršku mu je dala i sadašnja supruga, 41-godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević koja je u komentarima ispod njegove objave kratko napisala: ‘pravda je spora, ali dostižna’. Također, spomenutu objavu podijelila je i na Instagram storyju uz emotikon srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Podsjećamo, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović ljubavnu su priču započeli 1998. godine, a godinu dana kasnije pale su i zaruke.

Kći Amber Marija rođena je 2004. godine, a tri godine poslije na svijet je stigao sin Emanuel. Dvojac je prebrodio i Goranovu aferu s Vanjom Halilović te 2009. godine, deset godina od zaruka, izrekao sudbonosno ‘da’ u SAD-u.

Međutim, 2013. godine ipak su odlučili da je ljubavi došao kraj te su se razveli nakon samo četiri godine braka.

Goran Ivanišević iznenadio sve, njegovoj supruzi poručili: ‘Vratio se iz mrtvih otkad je s tobom’

Proslavljeni tenisač danas je u braku s nekadašnjom glumicom, a danas radijskom voditeljicom Nives (djevojački Čanović) s kojom ima petogodišnjeg sina Olivera.


Komentari