IVANA OBJASNILA: Ovo je razlog zbog kojeg je Mišo Kovač otkazao nastup u Vukovaru

Mišo Kovač (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Organizatore dočeka Nove godine u Vukovaru dogovoreni izvođač Mate Mišo Kovač jučer je obavijestio kako ipak neće pjevati, unatoč velikoj želji. Neslužbeno se pisalo kako je Kovač na antibioticima i liječnik mu je naredio strogo mirovanje. Njegova kćer Ivana Kovač, koja je zajedno s ocem trebala zapjevati za Vukovarce, oglasila se o očevom stanju. “Pod fibrom je, ali dobro je”, kratko je objasnila.

Podsjećamo, Mate Mišo Kovač bio je primoran otkazati svoj starogodišnji nastup u Vukovaru, a razlog je loše zdravlje. Koncert na Trgu Republike Hrvatske najavila je njegova kćer Ivana na svojem Instagram profilu, dok je Mišin video na svojem Facebooku objavio gradonačelnik Ivan Penava.

“U Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvest će legendarni Mišo Kovač! Vukovaru će biti velika čast ugostiti hrvatsku glazbenu legendu, koja će u novogodišnjoj noći u Vukovaru zasigurno okupiti mnoštvo iz cijele Hrvatske, ali i šire te ćemo na taj način spajanjem Dalmacije i Slavonije uz pjesmu i zajedništvo započeti novu godinu!”, napisao je Penava te najavio da će uz Mišu nastupiti i njegova kći Ivana, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi.

Jučer je ipak, Grad Vukovar objavio tužnu vijest da Mišo Kovač neće nastupiti.

Unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru, glazbena legenda Mišo Kovač, zajedno s kćeri Ivanom Kovač, jutros nas je obavijestio kako zbog zdravstvenih razloga nažalost neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru.”


Zamijenit će ga vječni mladić Mladen Grdović, kojem će se na pozornici pridružiti Bosutski bećari. Kako Vukovarci nikad ne odustaju, ubrzo su našli prikladnu zamjenu za legendarnog Mišu, pa će program započeti večeras u 22 sata i to nastupom Bosustskih bećara, kojima će se u 23 sata pridružiti Mladen Grdović. Uz njega će Vukovarci dočekati 2023. 


Komentari