‘ISUS MI JE IZLIJEČIO BOLESTI’ Simona Mijoković se prisjetila zdravstvenih problema koji su sada prošlost

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivša reality zvijezda i manekenka Simona Mijoković uživa u obiteljskoj idili u austrijskom gradu Linzu, a da je njezin život promijenila vjera uvijek ponosno naglašava. Sa suprugom Stanislavom ima troje male djece, sina Joshuu i kćeri Amaliju i Zvjezdanu. U braku s bivšim mužem Antem Gotovcem dobila je kćer Gabrijelu koja živi s njima. Neželjene kilograme koje je nakupila u trudnoći riješila je zahvaljujući jednoj dijeti, tvrdi.

Naime, nakon rođenja četverogodišnjeg Joshue otkrila je limun dijetu.

Photo: Facebook

“Svjedočim da sam uz tu dijetu, uz vježbanje od tri do četiri puta tjedno po pola sata, izgubila 20 kilograma i više”, otkrila je za 24 sata.

S obzirom da je kćer Gabrijela tinejdžerica, društvene mreže ima u malom prstu. Simona kaže kako joj je upravo ona napravila vježbe uz pomoć trenerica s Youtubea. Kaže da je to tip kardija, a pored toga i napravi 100 trbušnjaka, iskorake i 100 čučnjeva. Pored ubitačnog treninga, Simona se pravilno hrani. Izbjegava slatkiše, grickalice i brašno, a na njezinom tanjuru nalazi se bijelo meso, povrće, juhe, riba i proteinski shakeovi. Ističe i kako joj je bolesti izliječio Isus.

“Čir sam imala još u prošlosti dok sam s Antom bila, ali Isus je izliječio to i astmu. Bez pumpice nisam hodala, a sad je već godinama nisam ni vidjela, a kamoli koristila”, zaključila je bivša reality zvijezda.



Komentari