Hrvatska kraljica sapunica o privatnom životu: ‘Toma je divan, donio mi je život i novu ljubav’

Ksenija Pajić je gostovala u emisiji Kod nas doma (Foto: HRT)

Promovirajući novu predstavu ‘Zagubljeni par’, u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’ gostovala je poznata glumica Ksenija Pajić. Zahvaljujući brojnim zapaženim ulogama u domaćim telenovelama, zovu je i ‘kraljicom sapunica’, a ona priznaje da ju je upravo rad na takvim serijama najviše ‘očeličio’.

‘Mislim da što idem starija da sam blaža prema sebi. Neku samosvijest i sigurnost su mi donijele sapunice. Kad sam počela snimati sapunice, to je takav tempo, misliš se, ako ja mogu ovo, ja mogu sve!’, rekla je Ksenija te priznala da obožava svoj posao.

KSENIJA PAJIĆ PROGOVORILA O BORBI S POROKOM: ‘Nisam se uspjela riješiti, stvari još nisu sjele na svoje mjesto’

‘Nikad nisam požalila, jako volim svoj posao. Ne ide uvijek sve po špagi i nisu uvjeti baš idealni, ali sretna sam, ipak radim ono što volim. Sretna sam u tome, ne bih mijenjala’, izjavila je i dodala kako nikad nije sumnjala da će postati glumica.

‘Najviše volim probe’

‘Bavila sam se amaterski glumom, voljela sam ići u kazalište, voljela sam čitati. Bila sam kandidat, recimo. Najviše volim probe, mislim, volim ja igrati i predstave, ali sam proces rada meni je jako važan i to je ono najuzbudljivije, istraživanje, bavljenje samim sobom, nekim drugim odnosima, različitim vremenima, prostorima’, rekla je Ksenija Pajić.


Ksenija Pajić u šetnji zagrebačkom špicom (Foto: Josip Moler/CROPIX)

‘To je grupni rad, tu nisi sam, tu imaš svoje prijatelje, kolege, partnere, redatelja, meni je to uvijek zanimljivo’, dodala je.

Uz dinamičnu karijeru Ksenija ima i novosti u privatnom životu – prošle godine je po prvi put postala baka. Njezina kći Vita Vukov dobila je sina Tomu, a Ksenija priznaje da uživa u novoj ulozi.

‘Lijepo mi je kad se družimo’

‘Stignem uživati, kako ne, drukčije je jer kao majka imaš veću odgovornosti, stalno si u brizi, dijete je ipak vezano primarno uz majku, osjećaš ogromnu odgovornost i brigu oko djeteta’, rekla je Ksenija.

‘Mislim da što idem starija da sam blaža prema sebi’, priznala je Ksenija Pajić (Foto: HRT)

‘Kao baka naravno da se brinem za njega i čuvam Tomu, i lijepo mi je kad se družimo, kad smo zajedno, ali nemam takav pritisak. A Toma je divan, donio mi je život, novu ljubav, novu radost, igru, pomladio me. Toma, hvala ti!’, zaključila je poznata glumica.

Podsjetimo, Ksenija Pajić se proslavila ulogom Nine u kultnoj TV seriji ‘Smogovci’ sredinom osamdesetih godina, ostvarila je niz zapaženih i nagrađenih uloga u matičnom kazalištu Gavella, a 2004. godine ulogom u seriji ‘Villa Maria’ započinje niz angažmana zbog kojih je dobila titulu ‘kraljice sapunica’.

Kraljica domaćih sapunica ponosno: ‘Iako sam dotepenka, samu sebe smatram purgericom’


Komentari