Hana Huljić nastupila prvi put nakon pauze od dvije godine: ‘Imala sam osjećaj da je sve palo u vodu’

Hana Huljić Grašo nakon rođenja kćerkice posvetila se majčinstvu (Foto: Saša Burić / CROPIX)

U petak je u Splitu otvorena prva večer festivala ”Melodije Jadrana”, a na otvorenju je nastupila Hana Huljić Grašo (32). Njoj je ovo bio prvi nastup nakon poroda i pauze od dvije godine.

”Nakon dvije godine trebalo je probuditi sve što na čemu sam cijeli život radila, išla na satove pjevanja. Kako zadnje dvije godine nisam ništa radila, imala sam osjećaj da je sav trud pao u vodu, ali se nadam da sam uspjela zadovoljiti zahtjevnu publiku kao što je splitska”, rekla je Hana za 24sata.

Hana i Tonči Huljić (Foto: Sasa Buric / CROPIX)

Ona je s ocem Tončijem Huljićem u splitskoj galeriji Meštrović izvela Misu Mediterana, prvu pop misu na svijetu koju su skladali zajedno. Otkrila je kako izgleda njihov poslovni odnos.

”Kada radimo zajedno nemamo odnos otac i kći. To su dva suradnika koja se posvađaju, ali dođu do rezultata”, otkrila je i dodala da joj je predivno bilo nastupiti u Galeriji Meštrović.

”Oni koji me poznaju znaju koliku tremu imam pred nastup. Osoba sam koja više voli sjediti za klavirom i pisati, nego pjevati, ali imati priliku izvesti ovako nešto kao što je ‘Misa’ za mene je pravi užitak”, kaže.



Komentari