Gledatelji Supertalenta ogorčeni zbog točke koja nije prošla dalje: ‘Vidi se da je namješteno, pravite bedake od nas’

Žiri je u strahu pratio nastup španjolskog para (Foto: Nova TV)

Sinoć je održana prva polufinalna emisija ‘Supertalenta’, a nastup nabijen adrenalinom pripremio je duo The Shester’s kojeg čine umjetnici iz Španjolske Nebur i Manoela. Zbog njihovog riskantnog audicijskog nastupa, u kojemu je Nebur bacao noževe na podlogu iza Manoele, članovi žirija hvatali su se za glavu, a ništa manje napeto nije bilo ni sinoć.

‘Zašto ide prema glavi, a ne prema dolje? Zašto bi to netko htio, kakvih sve ljubavi ima na svijetu‘, komentirao je Fabijan njihovu izvedbu još tijekom nastupa koji je ponovno ostavio bez daha kako publiku u studiju tako i onu pred malim ekranima.

The Shester’s u polufinalu (Foto: Nova tv)

‘Moraš biti poseban karakter da se baviš ovime’

Meni je zlo‘, priznala je Maja dok ih je gledala. ‘Fasciniralo me ovo sad što se vrtilo, Maja se toliko bojala, ludi ste više nego prije, a mi ludost volimo’, komentirao je Davor.

‘Ta luda ljubav – film koji mogu vezati s vama, dogodio se jedan korak više od audicije, ja ne znam kud ovo može ići’, pitao se Fabijan dok je Martina zaključila: ‘Njima ovo nije stres, za ovo moraš biti poseban karakter za baviti se ovime’.

The Shester’s u polufinalu (Foto: Nova tv)

Nakon adrenalinskog nastupa, žiri je uspio nagovoriti Fabijana da vidi kako to izgleda kad se nađe u ulozi jednog od kandidata pa je i sam stao ispred ploče u koju je Nebur ubrzo krenuo bacati noževe.

Fabijan se odvažio stati pred noževe (Foto: Nova tv)

Gledatelji ogorčeni

I premda su neosporivo talentirani, duo The Shester’s u konačnici nije prošao u finale. Odluku o tome koga ćemo gledati u finalnoj emisiji nije donosila publika nego žiri, a upravo je to zasmetalo mnogima pred malim ekranima koji nisu skrivali svoje nezadovoljstvo takvim glasanjem četvorke koju čine Maja, Martina, Davor i Fabijan.


‘Ne osporavam ničije znanje, ali emisija se zove Supertalent. Pojam toga bi trebalo biti nešto nesvakidašnje, nešto bolesno dobro, nešto za naježiti se…Pored svega danas, pored ovog nastupa, vi pustite skupinu djece koja pleše i pjevače’, napisao je jedan gledatelj ispod snimke nastupa španjolskog para.

The Shester’s u polufinalu (Foto: Nova tv)

‘Pravite bedake od svih nas’

‘Zašto žiri, produkcija, napišite barem jedan razlog zašto oni nisu prošli dalje, a plesači jesu?? Pravite bedake od ostalih kandidata, a na kraju i svih nas’, poručila je ogorčena gledateljica.

Žiri odabrao finaliste ‘Supertalenta’: U završnici bez Hrvata

‘Ovo je najgora sezona ikad! Pa vidi se da je namješteno! Ovakva točka da ne prođe dalje, a neke plesne i pjevačke idu u finale, ma nemam više volju ni gledati’, zaključila je druga gledateljica Supertalenta.


Komentari