Gledatelji grcali u suzama dok je ona govorila: ‘On jedini u Hrvatskoj ima tu dijagnozu, jako je teško’

Anđelu je pred kamere dopratio suprug (Foto: Vedran Peteh/CROPIX)

Brojne gledatelje popularnog RTL-ova showa ‘Život na vagi’ dirnula je životna priča kandidatkinje Anđele Akrap iz Nove Mokošice kod Dubrovnika.

Zagrepčanin Mislav ima 213 kilograma: ‘Krivo mi je što nemam djevojku, a svi u društvu imaju’

32-godišnja Anđela ima tri sina, jedan je stopostotni invalid, a njezin drugi sin od 13 godina nedavno je operirao tumor. U ‘Život na vagi’ prijavila se zbog zdravlja i svoje djece, a u pratnji joj je bio suprug.

‘Jako se teško nosim sa svim tim’, rekla je Anđela i dodala da je sretna što je u njezino susjedstvo došla majka koja ima dijete s posebnim potrebama pa joj je, kako kaže, sad ljepše izaći ispred zgrade jer ima nekoga tko razumije što proživljava.

‘Živiš dan za danom’

Anđeli je vaga pokazala više od 116 kilograma (Foto: Vedran Peteh/CROPIX)

‘Stariji sin kojem je 13 godina je ove godine operirao tumor. Sad je dobro, no teško se nosim s tim. Imam 17 kilometara do vrtića i kada se vraćam, pustim muziku u autu i isplačem se. To mi je ispušni ventil’, rekla je u showu.

‘Teško je biti roditelj djeteta s kojim živiš dan za danom. On je prvi u Hrvatskoj s tom dijagnozom, čak je nismo uspjeli naći ni vani. Jako je teško biti roditelj djeteta kojem je potreban respirator. Ja se prema njemu odnosim kao da je potpuno zdrav. Sve sam ga naučila, on mi pomaže’, dodala je.


‘Sad sam sebe prvi put stavila na prvo mjesto’, rekla je Anđela, a njezina priča ganula je Marijanu, kandidate i sve goste na snimanju. Vaga je pokazala da Anđela ima 116,3 kilograma.

Povratnici Ljube i Goran

Kad se izvagalo 14 novih natjecatelja, voditeljica Marijana Batinić je predstavila još dvoje natjecatelja koji su već bila u showu, a sad su dobili drugu šansu. Riječ je o bračnom paru; Ljube i Goranu Bartuloviću iz Kaštel Novog, koji su bili natjecatelji druge sezone ‘Života na vagi’.

Ljube i Goran su se vratili u ‘Život na vagi’ (Foto: Vedran Peteh/CROPIX)

‘Prvi pokušaj nije uspio i ne znam što bih vam rekao. Život. Malo popustiš, pa još malo i vratiš se na staro’, komentirao je 39-godišnji Goran koji i dalje radi na građevini. Otkrio je da je njegova prava borba počela tek kad je izašao iz showa.

‘Naučene stvari iz ‘Života na vagi nisu zaboravljene, ali su zanemarene… To što sam posustao, ne znači da ne mogu pokušati opet’, odlučno je rekao Goran kojem je vaga pokazala 155,9 kilograma. ‘Kilaža je ista kao kad sam prvi put ušao u show, samo je razlika što se puno drugačije osjećam u današnjim kilama nego tada – nisam toliko napuhan i trom, malo sam ipak u boljem fizičkom stanju nego tada’, zaključio je Goran i dodao da su Ljube i on u maloj prednosti jer znaju što ih očekuje.

‘Prava borba čeka kod kuće’

Ljube se u show vratila s više od 193 kilograma (Foto: Vedran Peteh/CROPIX)

33-godišnja odgajateljica Ljube Bartulović priznala je koliko joj je bilo teško kad je izašla iz showa. ‘U showu smo bili izolirani, u savršenim uvjetima i zato govorim novim kandidatima da moraju iskoristiti ovu priliku jer je to tek početak. Prava borba čeka kod kuće’, rekla je Ljube.

‘Moram naći motivaciju unutar sebe jer najveću bitku vodim sama sa sobom i sama sam sebi najveći neprijatelj… Obična kretnja postala mi je izazov i ne mogu ovako dalje’, rekla je.

Vaga je Ljube pokazala nevjerojatnih 193,6 kilograma. ‘Ovo je poražavajuće’, rekla je Ljube koja je na početku druge sezone showa imala 30-ak kilograma manje, no odlučila je da se neće predati. ‘Neizmjerno sam zahvalna i drago mi je što smo dobili drugu priliku i planiram je iskoristiti do kraja’, zaključila je.

‘To me posebno živcira, ne razumijem’ Marijana Batinić otkriva što joj smeta u Zagrebu i koje mjesto obožava: ‘Apsolutni broj jedan’


Komentari