Gledatelji bijesni zbog bacanja hrane: Evo gdje završi ono što se skuha u Masterchefu

Kandidati emisije Masterchef (Foto: Nova tv)

Jedna od najgledanijih domaćih kulinarskih emisija zasigurno je Masterchef koji se emitira na Novoj TV. Gledatelji tako svakodnevno imaju priliku pratiti kandidate koji se natječu pripremajući razne kulinarske delicije, no, jedno pitanje već neko vrijeme muči brojne obožavatelje spomenute emisije.

Kandidati emisije Masterchef (Foto: Nova tv)

Naime, s obzirom na to da se u emisiji može vidjeti kako kandidati kuhaju jela i žiri tek malo degustira ista, mnoge je zanimalo gdje završi sva hrana koje se ondje pripremi. Neki su tako pretpostavili kako se pripremljena jela, kao i same namirnice, nakon snimanja emisije bacaju, a je li to doista slučaj, otkrila je bivša kandidatkinja Masterchefa.

Meri Goldašić bivša je natjecateljica Masterchefa (Foto: Instagram)

‘Vjerojatno mislite da oni bacaju kile mesa’

Influencerica Meri Goldašić poznata je po svojoj aktivnosti na TikToku gdje je prati više od 100 tisuća ljudi, a na toj društvenoj mreži, osim smiješnog sadržaja, objavljuje i videe u kojima kuha. U jednom od posljednjih odlučila je razotkriti misterij koji vlada oko hrane koja se skuha u Masterchefu.

Prva velika drama u Masterchefu, Meri se slomila i zaplakala: ‘Ne osjećam se najbolje’

‘Iako ste mislili da se to baca jer je to televizija, vjerojatno mislite da oni bacaju kile i kile mesa i ribe na dnevnoj bazi, ali ja vam moram reći da to ide na dvije strane’, rekla je na početku pa nastavila:


‘Dakle, imamo kantinu na Novoj TV gdje se kuha ručak za natjecatelje i ljude koji rade na MasterChefu i jedan dio hrane ide tu, a drugi dio namirnica ide u vilu. Sve što ne iskoristimo, pojedemo u slobodno vrijeme. Imali smo smočnicu i hladnjake u vili i to smo pojeli. Štoviše, ne da nismo smjeli bacati nego smo morali i odvajati tu hranu tako da smo stvarno morali paziti što radimo s njom, ali najvažnije je da se hrana ne baca!’ naglasila je nekoliko puta.

@merigoldasic Replying to @moodykids1 ♬ original sound – Meri Goldašić

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meri Goldašić (@merigoldasic)


Komentari