Glasovi gledatelja odlučili: Dvoje kandidata ispalo iz Superstara, suze ‘letjele’ po pozornici

Natjecanje u 'Superstaru' nastavlja deset kandidata (Foto: RTL)

U prvoj emisiji uživo, RTL-ov show ‘Superstar’ napustilo je dvoje kandidata s najmanjim brojem glasova gledatelja. Nakon što je svih dvanaest kandidata otpjevalo svoje, gledatelji su dobili nekoliko minuta kako bi svojim favoritima udijelili glas putem SMS-a i telefonskih poziva.

Prvi put u Superstaru: Tonči Huljić napokon učinio ono čemu su se mnogi nadali

Show su s najmanjim brojem glasova napustili Luka Veljković i David Amaro. ‘Mislim da vam možda malo na ruku nije išlo to što su vaši navijači van granice’, rekla je Antonija Blaće. ‘Ok, smirio sam se. Bit će tu još prilika, nije ovo zadnje od mene, to je tek početak’, rekao je Luka nakon ispadanja. Čekajući rezultate glasova, Luka se slomio i zaplakao držeći fige u nadi za prolaskom.

‘Htio sam proći, ali cilj je tu da upoznam malo šire od Slovenije, uspio sam u tome. Idemo dalje’, rekao je nasmiješeni, ali vidno razočarani David nakon što se doznalo da se nije plasirao u nastavak natjecanja.

‘Vi ste superheroji’

Natjecanje nastavljaju Ivan Vidović, Lana Mandarić, Dino Miklaužić, Anatalia Filimone Kević Zandamela, Toni Peruško, Petar Šegedin, Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj i Hana Ivković.


‘Vjerujte mi, ja sam više nervozan od vas… Bogu hvala, ne moramo vi to odlučivati jer vjerojatno bismo se ovdje pobili i ovo bi se pretvorilo u horror show. Ljudi, vi ste primijećeni. Vi ne da ste primijećeni, vi ste ostavili trag, ovo nije kurtoazija. Baš me interesira hoće li demokracija biti u krivu kao i obično’, rekao im je prije ispadanja Tonči Huljić.

Antonija Blaće je pročitala rezultate telefonskog i SMS glasanja (Foto: RTL)

‘Svi vi ovdje koji jeste ste kvalificirani za bavljenje glazbom’, dodao je Filip Miletić. ‘Ja bih voljela ako se možete svi zagrliti da se pokaže, svi ste ovdje s razlogom. Ovdje ste najbolji’, poručila je kandidatima Severina.

‘Živimo u vremenu kad je ovo sve jako popraćeno. Svi ste već ostavili ogroman utisak i to sad trebate zgrabiti i ganjati to jer to je vaš san. Doslovno ste svi dobili glas i sad ga samo iskoristite. Idemo gore kako god’, rekla je Nika. ‘Vi ste superheroji i ljudi se s vama identificiraju’, zaključila je Severina.

Zaljubili se kandidati Superstara: Zgodni Toni u showu pronašao djevojku


Komentari