(FOTO) OTKRILA ŠTO JE ISPOD ZAVOJA: Khloe Kardashian napokon priznala zbog čega je završila na hitnoj operaciji

Screenshot: Hulu

Američka reality zvijezda Khloe Kardashian otkrila je detalje operacije kojom je prošle godine uklonila tumor na lijevom obrazu nakon što je doznala da se radi o melanomu.

U traileru za novu sezonu reality showa ‘The Kardashians’ prikazana je fotografija njezina lica nakon operacije. Kako bi uklonili tumor, doktori su joj morali napraviti četiri centimetra dugi rez na obrazu. Khloe se fotografirala sa šavovima na licu, a u traileru je otkrila da je operacija prošla uspješno.

Screenshot: Hulu

Khloe je ranije javnosti otkrila da ima predispoziciju za melanom, a kad je imala 19 godina, operacijom joj je jedan uklonjen na leđima. U listopadu 2022. je priznala je da se mora podvrgnuti ‘hitnoj operaciji’ nakon što su joj pregledali zaostalu kvrgu na obrazu za koju je kasnije utvrđeno da je kancerogena.

Screenshot: Hulu

‘Ovo na njezinom licu je vrlo zabrinjavajuće,’ kaže u traileru Khloeina majka Kriss Jenner. ‘Nisam je dugo vidjela ovako nesretnu’, ustvrdila je njezina najbolja prijateljica Malika, dok je sestra Kendall ustvrdila da je Khloe ‘jako mršava i uopće ne spava’.

‘Melanom je smrtonosan. Ovo je bilo puno ozbiljnije nego što sam očekivala’, izjavila je Khloe u traileru za sezonu koja s emitiranjem počinje 25. svibnja na streaming servisu Hulu.



Komentari