(FOTO) ‘NA NEBU SE POJAVILO OVO…’ Emotivni Ribafish na tužan dan dirnuo mnoge: ‘Tražim tvoje znakove, najljepšu plažu za nas’

Foto: Božo Radić/CROPIX

Poznati hrvatski bloger Domagoj Jakopović Ribafish objavio je potresan status na Facebooku, priznavši pritom da i dalje proživljava teške trenutke zbog tragične smrti sina Roka.

‘Onoga trenutka kad sam na Zanzibaru otišao na plažu na koju smo trebali ići skupa i odlučio zauvijek završiti s ovim prokletim životom, na nebu se pojavilo ovo’, napisao je Ribafish uz fotografiju neba nad kojim se nadvio veliki oblak.

‘Pogledao sam, a zatim i pofotkao oblak i zaključio da mi, baš poput subotnje duge na cesti daješ nekakav znak, i da bi jako naljutio da odustanem od svega’, dodao je popularni bloger.

‘Pa sam još tu, tražim tvoje znakove, najljepšu plažu za nas i pokušavam raditi lijepe i korisne stvari za dobre ljude. Plivam dalje, za tebe i sebe i cijeli svijet… Beskonačno fališ Mališa, voli te zauvijek tvoj tata’, zaključio je objavu ispod koje su se nanizale poruke podrške i ohrabrenja.

‘Kad se smiješ, mališa progovara iz tebe. Iskreno i otvoreno, neiskvareno. Zadrži taj osmijeh, zbog njega, zbog tisuće drugih mališa’, napisala mu je jedna pratiteljica.


Podsjetimo, Ribafishev sin Rok je 2018. godine tragično preminuo u 12. godini života. Njemu u spomen, bloger je pokrenuo ‘RokOtok’, projekt kojim želi povezati sve nastanjene hrvatske otoke. Rok i njegov otac su, naime, planirali obići sve hrvatske nastanjene otoke, ali je avantura naglo prekinuta. Ribafish je ipak odlučio nastaviti avanturu i u nju uključiti drugu djecu i roditelje kako bi zajedno ostvarili njihov nikad završen životni projekt.


Komentari