Fatalna Uršula poznata je po skandalima: U Zagrebu napravila incident na kolodvoru, u Splitu spominjala Hitlera

Ana Uršula Najev (Foto: Instagram)

Mlada splitska glumica, 26-godišnja Ana Uršula Najev ponovno se našla u središtu medijske pažnje, a povod ovog puta je njezina veza s glazbenikom Farisom Pinjom. Faris je, naime, bivši suprug zagrebačke glumice Tare Thaller od koje se razveo početkom ljeta, a sada je viđen kako sa zvijezdom serije ‘Kumovi’ uživa u zagrebačkom Adventu.

I dok obožavatelji mladog para s nestrpljenjem iščekuju detalje ove nove veze na domaćoj showbizz sceni, ovo nije prvi put da je upravo Uršula glavna vijest domaćih medijskih naslovnica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

Svađala se s vozačem autobusa

Tako se u fokusu javnosti našla i prošlog prosinca kada je u medije dospjela informacija o svađi s vozačem autobusa na kolodvoru u Zagrebu. Glumica je posjedovala neispravnu putnu kartu, a vozač ju je zbog toga, navodno, istjerao i počastio uvredama. Nakon toga javljali su se putnici iz autobusa i govorili što su doživjeli.


Fatalna Uršula: Povezivali su je s Momčilom, a zapravo ljubi bivšeg muža mlade zagrebačke glumice

‘Dama se ‘provukla’ u bus i nije imala kartu za putovanje. Cura koja je imala kartu nije mogla sjesti, a ova joj se nije htjela dignuti s mjesta. Inzistirala je da ona hoće putovati jer ona mora hitno doći u Split. Pet puta su joj rekli da izađe van iz autobusa. Međutim, ona je pokazivala kartu, ali ta karta vrijedi za sutrašnje putovanje. Ona se i dalje nije htjela dignuti, a putnici su bili bijesni. Ne možemo krenuti, linija nam stoji, ona ne izlazi iz autobusa i tada su se stvorili problemi jer nas je ignorirala‘, rekao je putnik iz autobusa za portal Dalmacija Danas. Iz Flixbusa su se nedugo nakon skandala oglasili i istaknuli kako im je žao zbog neugodne situacije koju je doživjela putnica Ana Uršula Najev.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

‘Ovim putem potvrđujemo kako je autobus na relaciji Zagreb-Split s jučerašnjim polaskom, 11.12.2022. godine, bio popunjen do zadnjeg sjedala te na žalost nije bilo mjesta za putnicu koja je imala neispravnu kartu, odnosno kartu s polaskom za dan kasnije’, komentirali su. A nedugo nakon toga oglasila se i sama glumica.

‘FIZIČKO NASILJE SAM IZBJEGLA ZA DLAKU’ Glumica opisala incident u autobusu na zagrebačkom kolodvoru, javila se svjedokinja s drukčijom pričom

‘Nisam bila svjesna greške’

Da, karta je bila neispravna, mojom greškom, ali slučajnom i toga nisam bila svjesna dok šofer nije počeo galamiti na mene, umjesto da mi uljudno ukaže na pogrešku (ne samo moju, već i svoju, jer mi je samo par minuta prije pregledao kartu i pustio me unutra). Za ljude koji podržavaju i pravdaju takav postupak naprosto nemam komentara’, rekla je.

Ana Uršula Najev na Splitskom festivalu
(Foto: Jakov Prkic / CROPIX)

‘Kao da pjevam na Hitlerovoj proslavi godišnjice braka’

No, mnogi obožavatelji talentirane Splićanke sjećaju se i još jednog incidenta koji se zbio u srpnju 2021. godine. Uršula je tada trebala održati koncert na splitskoj Rivi, ali je otkazan zbog novih mjera tijekom pandemije koronavirusa. S čak osam vrhunskih glazbenika mjesecima je pripremala glazbenu priču ‘For Amy’ posvećenu Amy Winehouse. Na koncert su mogli doći samo oni s covid potvrdama što je razljutilo Uršulu koja je isti odlučila otkazati.

Lijepu glumicu povezivali s Momčilom Otaševićem: Sad se pohvalila zgodnim bratom za kojim uzdišu žene

‘S velikom tugom i gorčinom objavljujem da neću pristati ni na jedan koncert na koji ne može doći moja majka, moja prijateljica ili bilo koji drugi ljubitelj mog rada koji ne zadovoljava uvjete vladajućih diktatora. Pjevanje za publiku odabranu po zdravstvenoj osnovi, a sudeći po cijenama Covid testova očito i staleškoj, za mene je isto što i pjevanje na Hitlerovoj proslavi godišnjice braka’, zaključila je tada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

 


Komentari