Fani Stipković pokazala raskošnu sobu sinčića Nicolasa: Pazilo se na svaki detalj

Fani Stipković ne skriva koliko uživa u majčinstvu (Foto: Instagram)

Prije nešto više od dva tjedna, sportska novinarka, 41-godišnja Fani Stipković postala je mama. Ona i suprug, 55-godišnji bivši nogometaš Fernando Hierro dobili su prvo zajedničko dijete, sinčića Nicolasa Valentina, a koliko uživa u svakom trenutku provedenom s malenim svjedoči i njezin posljednji video.

Fani Stipković i Fernando Hierro nedavno su dobili prvo zajedničko dijete (Foto: Instagram)

U emotivnoj snimci koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu zabilježeni su dirljivi trenutci između novinarke i dječačića, a mnogima je za oko zapelo i raskošno uređenje Nicolasove sobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

Prevladavaju plavi i sivi tonovi

Sudeći prema objavi, Fani ništa nije prepustila slučaju pa se tako prilikom uređenja najljepše prostorije u domu pazilo na svaki detalj. Prostorom prevladavaju nježni tonovi pastelno plave i sive boje, a ono što je privuklo najviše pažnje zasigurno su dvije dječje kolijevke koje se nalaze u sobi malenog Nicolasa.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Također, čini se kako 41-godišnjakinja već ima i najdraži kutak u prostoriji. Na snimci koju je objavila može se vidjeti kako sinčića nježno ljulja, a potom doji na velikoj fotelji koja je smještena tik do krevetića.

Rodila Fani Stipković: Objavila prvu fotografiju sina i otkrila da dječak ima dva imena

Podsjećamo, vijest o rođenju sina, Fani je podijelila u sklopu dirljive objave na Instagramu.

‘Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom’, napisala je tada ispod fotografije iz rodilišta na kojoj pozira sa sinčićem u naručju i voljenim Fernandom.


Komentari