Emotivna Prijović posebno zahvalila jednoj osobi: ‘Nikad neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu’

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)

Aleksandra Prijović održala je u nedjelju navečer svoj treći koncert u Areni Zagreb. Na pozornici joj se pridružio i MC Stojan te su zajedno otpjevali hit ‘Šta bi’.

“Prijo mi te volimo” odzvanjalo je Arenom treću noć za redom, a ona je uzvratila u suzama: “Volim i ja vas, za ovo vrijedi živjeti! Hvala vam od srca!”.

Da će treća noć u zagrebačkoj Areni biti posebna Aleksandri je bilo jasno već na početku večeri.

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)

Prija s gostima

“Kakva će ovo biti noć! Definitivno ste najglasnija publika do sada na ovoj turneji!”, pohvalila je Prijović svoje obožavatelje.

Došla iz Njemačke zbog koncerta Aleksandre Prijović: ‘Jako je volim već godinama’


Publici se obratio i MC Stojan.

“Nemam riječi, ova djevojka zaslužuje sve što joj se dešava, čast mi je što je prvi duet u karijeri napravila samnom i ponosan sam na sve što je postigla”, rekao je MC Stojan.

Dolazak druge gošće izazvao je posebno oduševljenje.

Naime, Aleksandru je u Zagreb došla podržati i popularna glazbenica Tea Tairović koja je također priredila pravi show na pozornici.

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)

Emocije na vrhuncu

“Toliko mi je lijepo večeras s vama, nemate pojma”, poručila je Prija publici, a onda se dogodio najposebniji trenutak večeri. Publika je u sav glas počela skandirati: “Prijo mi te volimo! Prijo mi te volimo!”.

Koncert je na trenutak stao, a ona im je uzvratila u suzama: “Volim i ja vas, za ovo vrijedi živjeti! Hvala vam od srca! Želim svima vama da uvijek plačete iz lijepih razloga”.

Emotivna Aleksandra se rasplakala na koncertu: ‘Što da ja vama kažem, tresem se sva’

Iz publike su je bodrili najbliži.

“Vidim baku i deku kako plaču, samo vi meni plačite od radosti, ali mama, mama ti nemoj da plačeš… Uspjeli smo svi zajedno, znate da vas volim najviše na svijetu!”, zahvalila je obitelji.

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)

Detalj s početka karijere

A onda je sa svojim obožavateljima podijelila sjećanja s početka karijere.

“Ne zamjerite što večeras pričam puno više nego obično, ali moram reći jednu stvar, kada sam se natjecala u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na natjecanje, žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno desilo se da je financijski bilo teško, a moja tetka je bila tu.

Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za natjecanje. Tako da hvala vam što ste došli iz Njemačke ovdje večeras… Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam ponosna na sve što sam prošla”, emotivno je priznala.

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)

Izula cipele

Nakon emotivnog obraćanja, nastavila je koncert i napravila takvu atmosferu zbog koje ni sama nije htjela sići s pozornice. Izula se i neplanirano otpjevala set pjesama svojih dragih kolega. Publika je svaki Aleksandrin pokret i stih dočekala s oduševljenjem.

“Cijeli moj tim je toliko sretan i toliko ste nas lijepo prihvatili i dočekali. Zahvalna sam vam na tome. Pitaju me kako mogu pjevati pet noći, ma mogla bih ovako i trideset noći. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali! Hvala vam za čarobnu noć”, završila je i zajedno s ekipom iz benda se naklonila zagrebačkoj publici.

Bio je ovo treći Extra koncert godine, preostala su još dva.


Komentari