Emotivna Aleksandra se rasplakala na koncertu: ‘Što da ja vama kažem, tresem se sva’

Aleksandra Prijović održala drugi koncert u punoj Areni (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Zagrebačka Arena je i drugu večer zaredom bila popunjena do zadnjeg mjesta, a kad je pjevačica Aleksandra Prijović izašla na pozornicu, publika ju je oduševljeno pozdravila.

“Sinoć je bilo baš dobro, ali ja imam osjećaj da će večeras biti još bolje” poručila je Prijović, a publika joj je uzvratila gromoglasnim pljeskom.

Potpuno ludilo na koncertu Aleksandre Prijović: Evo koji je hit publiku oborio s nogu

Prvu večer na pozornici su joj se pridružili Željko Samardžić i Aco Pejović, a drugu večer na koncertu s najslušanijom pjevačicom u Hrvatskoj su na pozornicu stali Bojan Vasković iz benda Lexington s kojim je Aleksandra otpjevala duet Dođi sebi.

Nakon što je nazdravila s publikom i napravila selfie pridružila joj se i kolegica Milica Todorović. Skupa su otpjevale hit Tri čaše, koji je dočekan s oduševljenjem.


Ponijele ju emocije

“Prelijepo mi je ovdje večeras! Hvala vam”, poručila je Aleksandra zagrebačkoj publici.

Prepuna Arena je svaku pjesmu otpjevala u glas zajedno s pjevačicom, a ona se u jednom trenutku slomila i zaplakala.

Prepuna Arena Zagreb na koncertu Aleksandre Prijović (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

“Ja ne moram ni pjevati pored vas večeras”, poručila im je emotivna Prijović koja nije mogla suspregnuti suze pred kraj koncerta.

Posebno dirljiv trenutak sinoć u Areni: Pjevačica izvela na pozornicu dijete

“Što da ja vama kažem, tresem se sva”, jedva je izgovorila.

Bio je ovo drugi od ukupno pet koncerata koje će Aleksandra Prijović održati na istom mjestu. Vrhunska produkcija koja prati turneju Od istoka do zapada obilježila je i ovaj koncert, a svima koji su imali priliku biti dio rekordno rasprodanog koncerta zasigurno omogućila uspomene koje će dugo pamtiti.


Komentari