Ella ostala bez svega, Charles povukao ključan potez: ‘On je kamikaza’

Ella i Charles (Foto: Instagram)

Sudska i privatna drama između Elle Dvornik i njenog uskoro bivšeg supruga Charlesa Pearsa i dalje se nastavlja te sad ide i korak dalje.

Charles tužio Ellu zbog kuće u Istri: Želi svoj dio luksuznog zdanja u Balama

Naime, prema upućenim izvorima bliskima Elli, Charles je navodno skinuo novac s poslovnih računa Elline tvrtka Manijak te obrta Cruella, čime su ti poslovni subjekti sad u blokadi.

On je, naime, kao zaposlenik imao pristupe računima te je sav novac prebacio na svoj privatni žiro račun.

On uopće nije poduzetnik

Influencerica i poduzetnica tvrtku Manijak pokrenula je 2016. godine, a obrt Cruella dvije godine kasnije. Prihodi su bili solidni, no sad su oboje u blokadi, piše Jutarnji list.


Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Ante Čizmić/CROPIX)

“Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik”,  rekao je za dnevni list izvor te je dodao i kako je smiješno Charlesa uopće nazivati poduzetnikom. Napominje da je on svojim akcijama uništio firmu. “On je kamikaza”, rekao je izvor.

Bračni par odnedavno je u procesu razvoda, a prije nekoliko dana na naslovnicama je osvanula i priča o sudskim tužbama.

Danijela Dvornik o Charlesu: ‘Sram da je bude, opraštam mu’

Tužio ju zbog kuće u Balama

Naime, mjesec dana ranije, u srpnju ove godine, u zemljišnim knjigama zabilježeno je da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik, piše 24 sata.

“Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine”, kratko stoji u zabilježbi. Također, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih.


Komentari