Ed Sheeran dolazi u Zagreb: Objavljeni detalji o spektaklu godine, evo kako do ulaznica

Ed Sheeran dolazi u Hrvatsku (Foto: Guliver)

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice dolazi u Zagreb – slavni Ed Sheeran po prvi put dolazi u Hrvatsku i to na zagrebački Hipodrom, 10. kolovoza 2024. godine, te tako u sklopu europske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju.

‘Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati’, izjavila je tim povodom Emina Višnić, pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eventim HR (@eventim_hr)


Sheeranova svjetska turneja trenutno ruši rekorde po Sjevernoj Americi. Primjerice, na MetLife stadion u New Jerseyu okupio je najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Osim toga, s godinama je ovaj glazbenik postao prava koncertna atrakcija pa se za njegove nastupe redovito traži karta više.

Kako do ulaznica?

Ulaznice za zagrebački koncert Eda Sheerana u prodaju kreću 26. listopada 2023. godine u 10 sati na stranici www.eventim.hr. Sve službene stranice za prodaju ulaznica bit će izlistane na pjevačevoj službenoj stranici www.edsheeran.com. ‘Upućujemo kupce ulaznica da isključivo kupuju preko ovlaštenih web stranica’, poručuju organizatori.

Marija Šerifović najavila koncert u Areni Zagreb: ‘Želim da vam padnu vilice kad uđemo u dvoranu’


Komentari