Dosad neviđeno u Supertalentu: Bilman je napravio ono za što nitko dosad nije imao hrabrosti

Žiri je imao podvojene reakcije na nastup talentirane Splićanke (Foto: Nova TV)

Iako je u eteru već godinama, ‘Supertalent’ Nove TV i dalje nije svjedočio nekim situacijama – sve do ove sezone. Nakon podrigivanja na pozornici, doživjeli smo i situaciju u kojoj troje članova žirija nastup kandidata ocjenjuju negativnim, a četvrti član daje – zlatni gumb.

Davor Bilman, naime, nije mario za ocjene svojih kolega Maje Šuput, Martine Tomčić i Fabijana Pavla Medvešeka te je nakon njihovih odbijanja natjecateljici omogućio prolazak u finale.

Poznato lice sa zagrebačke špice oduševilo u Supertalentu: Od nastupa se dizala kosa na glavi

Oduševila ga je 26-godišnja Paula Jeličić, performerica iz Splita koja je u ‘Supertalentu’ otkrila i tešku životnu priču koju su obilježile borbe s poremećajima u prehrani.

‘Samo moraš zdravo jesti’

‘Počela sam plesati balet jako kasno, s 15 godina, a započela sam s HNK u Splitu. Na početku su mi pedagozi govorili ‘samo moraš zdravo jesti da bi imala više energije’, to se stvarno očituje u tijelu, kad kreneš zdravije jesti, onda kreneš gubiti i kilograme’, rekla je Paula u predstavljanju.


‘Kako me to krenulo, išla sam u još veće ekstreme, sve više sam bila zaluđena prehranom i mislila sam da je normalno na takav način odnositi se prema svome tijelu’, priznala je.

Pogledajte Paulin nastup!

‘Išlo je do toga da sam na moju visinu od 173 cm imala 40 kg, dvije godine nisam imala menstruaciju’, rekla je Paula na Novoj TV. ‘Meni su trebale dvije godine da samu sebe izvučem iz toga, mislim da je najviše pomoglo što sam otišla u drugu državu’, objasnila je i dodala da je otišla na plesnu akademiju u London.

‘Na stage kad dođe puma, to je totalno druga osoba, puna samopouzdanja, zna što želi’, rekla je o razlikama u životu na pozornici i daleko od svjetala reflektora.

‘On nije normalan’

Žiri nije bio previše oduševljen njezinom točkom nabijenom energijom i erotikom. ‘Apgrejdana verzija brazilske depilacije’, komentirala je Martina. ‘Meni se najviše svidjelo kako si ti tu vatru održala na životu makar si je u nekim trenucima skroz ugasila’, dodala je Maja Šuput.

‘Ja moram reći, ovakve stvari se rade po otmjenijim mjestima, finim klubovima, putujući po svjetskim lokalima, ne mogu reći… Ono što ti radiš, radiš jako lijepo, zaista divno izvodiš svoju točku, imaš divno tijelo, ovo s vatrom je toliko dosadno, da sam vidjela nešto što nisam vidjela, fakat nisam’, rekla je Maja.

Bilo je neugodno za gledati: Bruno po peti put došao u Supertalent, žiri ga nije štedio

‘Daleko od toga da broj nije bio atraktivan, povremeno snažan, međutim, na mene nije ostavio nekakav dojam izuzev vatre’, nadovezala se Martina.

Nakon Maje i Martine, i Fabijan je performerici dao ‘ne’, na što je publika počela negodovati. Prisutne je tada iznenadio Davor Bilman koji je stisnuo zlatni gumb te je djevojci osigurao finale. ‘On nije normalan’, rekla je Martina. ‘Mislim da si nadogradio sve svoje zlatne gumbe u svim sezonama’, dodala je Maja.

maga


Komentari