Doris Pinčić pokazala svoju stranu koju javnost prije nije vidjela: ‘Često je teško, nije lako’

Doris Pinčić Guberović u novom serijalu ''Planine'' (Foto: HRT/Screenshot)

Ove srijede na HRT-u je emitirana prva epizoda dokumentarnog serijala ”Planine” u kojoj se domaće zvijezde u potrazi za avanturom i adrenalinom penju na hrvatske vrhove. U prvoj se epizodi voditeljica Doris Pinčić Guberović penjala na Velebit.

Doris Pinčić na HRT-u ima novi posao: Na jesen ćemo ju gledati u potpuno drugačijoj ulozi

”Penjem se na brdo i često je teško, nije lako. I baš to teško podsjeća na život”, rekla je u ”Planinama” Doris.

U tri dana voditeljica je prošla Premužićevu stazu, najpoznatiju velebitsku stazu dugu 57 kilometara. Uz nju su bile dvije Slavonke – novinarka Mirjam Jukić i umirovljena vojnikinja Vera Ivezić. Obje Slavonke oboljele su od multiple skleroze.

Doris Pinčić Guberović u novom serijalu ”Planine” (Foto: HRT/Screenshot)

Tri planinarke hodale su i po više od 10 sati, a noći su provodile u skloništu i planinarskom domu. Na nekim dijelovima staze jedva su hodale jer ih je zanosila jaka bura.


Bez ičega ovdje imamo sve”, poručila je Doris spremaju-i juhu iz vrećice u maloj, skromnoj kuhinji. ”Ništa nam ne fali, a zapravo nemamo ništa. Ali, bit će super, znam to, na planini ne može nego biti super”, rekla je s osmijehom na licu.

Djeca su joj nedostajala

Iako se na planini osjeća slobodno, Doris je na kraju priznala da su joj najviše nedostajala djeca.

”Ideš gore, htio bi odustati, ali kad uspiješ, kad dođeš do vrha, shvatiš da je to cijeli život u malom. To je za mene planina, i zato joj se vraćam uvijek i iznova”, zaključila je.


Komentari