Doris Pinčić na HRT-u ima novi posao: Na jesen ćemo ju gledati u potpuno drugačijoj ulozi

Doris Pinčić Guberović u novom serijalu ''Planine'' (Foto: HRT)

Hrvatska radiotelevizija objavila je detalje jesenske sheme i otkrila pregršt sadržaja koje nudi gledateljima.

Stanković najavio prvog gosta sezone: Odmah su uslijedile brojne kritike

Ipak, među onim stvarima koje su zapele ljudima za oko je novi zabavno-dokumentarni serijal ”Planine”, u kojemu će ulogu imati i Doris Pinčić Guberović, koja je trenutno na porodiljnom dopustu, a i dalje će ostati dio tima emisije ”Dobro jutro, Hrvatska”.

”Planine” će s emitiranjem početi 4. listopada, a svake srijede gedatelji će se s gostima na prvom programu HRT-a od 20:45 penjati na Velebit, Risnjak, Dinaru, Mosor, Učku te vrhove Cresa i Lošinja.

Na većinu vrhova se i ne može doći drukčije nego pješke, pa je ekipa hrvatske televizije doista sve prohodala, s opremom i ruksacima na leđima.

Novi serijal ”Planine” (Foto: HRT)

Serijal ”Planine” ima šest epizoda i u svakoj će biti drugi voditelj – domaćin planinar, koji otkriva zašto voli planine i što mu je hodanje po vrhuncima donijelo.


Osim Doris Guberović, u ”Planinama” će se pojaviti pjevač i radijski voditelj Dražen Turina Šajeta koji će proći hoda Učkom, a s  književnikom Ivicom Prtenjačom hodat će se po Lošinju i Cresu.

Književnica Tanja Mravak vodi gledatelje na Mosor, a u zimskoj idili Gorskog kotara moći ćemo pratiti Milana Majerovića Stilinovića, novinara i autora nedavno objavljenog romana.

Na Dinaru, najvišu hrvatsku planinu, vodi nas naš najpoznatiji planinar, alpinist i putopisac Stipe Božić.


Komentari