Domaći glazbenik nakon priznanja da živi s teškom bolesti: ‘Zarađujem manje od prosjeka, jedva preživljavam’

Reper Krešo Kulašin, poznatiji pod umjentičkim imenom Krešo Bengalka (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Poznati domaći reper Krešo Bengalka, pravog imena Krešo Kulašin, na društvenoj mreži TikTok razgovarao je sa svojim pratiteljima i iskreno im odgovarao na razna pitanja koja su ih zanimala.

Aleksandar Stanković priznao da boluje od teške bolesti: ‘Bilo mi je toliko loše da sam odlučio otkazati emisiju’

Jedno od takvih pitanja bilo je o njegovoj plaći, odnosno jednog pratitelja zanimalo je zaradi li Bengalka od glazbe ”neku pristojnu lovu”. Reperov odgovor mnoge je iznenadio.

”Prosječna hrvatska plaća je 1100 eura, ja zarađujem ispod prosječne hrvatske plaće. Jedva preživljavam od toga što radim, nemam neku zaradu baš. Eto, iskreno’, odgovorio je Krešo.

@kresobengalkaofficial Replying to @bane_the_child ♬ original sound – Krešo Bengalka

Na pitanje pratitelja radi li onda još neki posao uz glazbu, reper im je odgovorio da radi i spotove, a bavi se i dizajnom.


”Mene zarađivanje ne zanima, zarada me ne zanima. Želim raditi to što volim i živjeti od toga. To je moj cilj i ja sam u tom svom cilju uspio”, rekao je pratiteljima reper.

Reper Krešo Kulašin, poznatiji pod umjentičkim imenom Krešo Bengalka (Foto: Nikola Vilic / CROPIX)

Podsjetimo, nedavno je Krešo Bengalka otkrio da boluje od depresije. Rekao je da je dobio terapiju koja mu je pomogla, ali da je riječ o bolesti kod koje je početak najgori. Najteže mu je, priznao je tada, bilo prihvatiti da je stanje takvo kakvo je. Osim repera, da boluje od depresije već više od jednog desetljeća prije nekoliko je dana priznao i domaći voditelj Aleksandar Stanković koji je najavio da će sve o životu s ovom dijagnozom otkriti u svojoj knjizi ”Depra”.


Komentari