Domaći bend posvetio pjesmu Aleksandri Prijović: ‘Kapa do poda Aci iz regije’

Vatrogasci posvetili pjesmu Aleksandri Prijović (Foto: Instagram/YouTube/screenshot)

Veterani u svijetu zabave, bend Vatrogasci, objavili su novu pjesmu pod nazivom DAM DAM DAM, a kako su otkrili, inspiracija za istu im je bio uspjeh i prodaja pet arena Aleksandre Prijović.

‘Kapa do poda Aci iz regije, a ujedno i kritika na današnju situaciju u glazbi. Spot je sniman naravno ispred Arene i po zagrebačkim lokacijama’, započeo je vokal Vatrogasaca Goran Borošak.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

‘Skidamo joj kapu do poda’

‘Iskreno, do arene nismo nikad prije ni čuli za mladu damu Aleksandru Prijović niti za njezine pjesme (starost, starost ). Očigledno je napravila dobar posao i skidamo joj kapu do poda na tome. Ma to je žena za ️pet! Žao nam je što rokeri i neki drugi žanrovi glazbe nisu trenutno dovoljno interesantni za isti uspjeh na terenu, ali publika je uvijek u pravu i teško ju je prevariti’, nastavio je Borošak.

‘Isti žanr glazbe kopiraju i neki naši izvođači, ali izgleda da je original – original na kraju priče. To je srpska glazba i takva je kakva je isto kao što je country američka glazba. ‘Ko voli nek’ sluša, a ‘ko ne voli niko mu ne brani da kupi kartu za Bareta… i podrži one umjetnike koji još drže zastave’, zaključio je.

Veliki preokret u životu Aleksandre Prijović: Nakon pomame za kartama u Areni, promijenila je pravila


Na sceni su preko 30 godina

Podsjećamo, Vatrogasci se mogu pohvaliti stažem od skoro 30 godina. S tradicijom još od davne 1991., Vatrogasci su bend čija je misija, kako sami kažu, oduševiti smijehom, lošom i dobrom glazbom i još boljom zezancijom! Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka , ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Oni su bend koji je vjerovali ili ne u karijeri snimio čak 13 studijskih albuma i izdao dva kompilacijska.


Komentari