Dok Doris Pinčić dane provodi s jednomjesečnom kćerkicom i novim suprugom, evo što joj radi bivši

Boris Rogoznica u društvu misteriozne djevojke (Foto: Instagram)

Početkom rujna, domaća voditeljica, 35-godišnja Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu koja je na svijet stigla u Vinogradskoj bolnici.

I dok voditeljica u prvim tjednima s kćerkicom uživa daleko od očiju javnosti, mnogi su se zapitali gdje je nestao njezin bivši suprug, glazbenik Boris Rogoznica, s kojim ima sina Donata i kćer Gitu.

Doris Pinčić, Boris Rogoznica (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Naime, par je u braku bio od 2013. do 2020. godine kada su u medije procurile informacije o pjevačevoj aferi, a ubrzo i potvrda kako je ljubavi došao kraj.

Do tada poprilično javne osobe, i Doris i Boris odlučili su svoj privatni život dalje držati unutar vlastita četiri zida pa su tako i objave na društvenim mrežama sveli na minimum.

Doris Pinčić pokazala svoju stranu koju javnost prije nije vidjela: ‘Često je teško, nije lako’


Okrenuo se glazbenoj karijeri

Doris se nakon razvoda okrenula televizijskoj karijeri na HRT-u, a Boris se, nakon kraće pauze, ponovno vratio glazbi. Tako je u kolovozu ove godine, sudjelujući na ‘Šibenskoj šansoni’ predstavio svoju novu pjesmu pod nazivom ‘Bezuvjetno voljeti’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Ni na društvenim mrežama više nije tako aktivan kao prije, ali svoje pratitelje s vremena na vrijeme ipak počasti pokojom fotografijom.

Na posljednjoj objavljenoj na Instagramu prije nekoliko dana, glazbenik je otkrio kako uživa u babljem ljetu i posljednjim zrakama sunca u rodnom Sukošanu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

‘Uživam u slobodi’

Kada je riječ o ljubavnom životu, Boris je poprilično misteriozan, a u jednom od posljednjih intervjua za domaće medije otkrio je kako uživa u slobodi.

‘Moj ljubavni status je slobodan i sretan. Uistinu se tako osjećam i priželjkujem da tako potraje još neko vrijeme. Kao da sam otkrio novu dimenziju života, uživam u slobodi i obilju svega lijepoga što mi život pruža’, rekao je početkom ljeta.

Koga ljubi Boris Rogoznica? ‘Priželjkujem da tako potraje još neko vrijeme’

 

Inače, Borisa se početkom godine povezivalo i s nepoznatom plavušom čiji je identitet skrivao dok su zajedno istraživali Madrid no pjevač je ubrzo navode o novoj vezi demantirao tvrdeći kako je riječ o prijateljici s kojom je išao na putovanje.


Komentari