DOGODILA SE LJUBAV! Fani Stipković otkrila čime ju je osvojio legendarni španjolski nogometaš: ‘Sudbina nas je natjerala da se povežemo’

Fernando Hierro i Fani Stipković (Foto: Instagram/Fani Stipković)

Naša voditeljica sa španjolskom adresom, Fani Stipković, dala je intervju za španjolski časopis Vanitatis, u kojem je otkrila kako ju je osvojio proslavljeni branič madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije, 54-godišnji Fernando Hierro.

“Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe”, kazala je Fani.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


Također, atraktivna novinarka progovorila je o tome kako se zaljubila u Španjolsku.

“Studirala sam novinarstvo, a u slobodno vrijeme radila sam kao model. Htjela sam se osamostaliti vrlo mlada i to sam uspjela naporno radeći. Provela sam 7-8 godina radeći kao model u Hrvatskoj i radeći bookinge po cijelom svijetu. Jedno od mjesta gdje sam živjela nekoliko mjeseci bio je Madrid. Tada sam se zaljubila u Španjolsku”, pojasnila je Fani.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Podsjetimo, Fani i Hierro su dugo krili svoju vezu od očiju javnosti, a zatim su viđeni na nekoliko javnih događanja, između ostalog i na finalu Davis Cupa.


Komentari