Dikanu razvalili vrata, ružno napao vjersku zajednicu u Zagrebu: ‘Jadni mi Hrvateki’

Dikanu razvalili vrata (FOTO: Ranko Suvar/Cropix/Facebook)

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na Facebooku je objavio gorljivu snimku kojom je pokazao razvaljena vrata stana u gradu koja se nalazi u samom centru Zagreba, a u kojoj i sam živi.

U gorljivoj objavi Dikan nije štedio na riječima, a upro je prstom u Srpsku pravoslavnu Crkvu s kojom je već neko vrijeme u sporu.

“Jadni li smo mi Hrvateki”

”Ovako izgleda okolina stana usred Zagreba na Cvjetnom trgu (već peta godina) kada imate ‘sreću’ živjeti u istoj zgradi s bahatim, svemoćnim i arogantnim srpskim popovima i još k tome, u Hrvarskoj nelegalne SPCrkve!?? A naša ‘milicija’ i sudstvo NI MAKAC!!! A ni leftardski mediji NIŠTA”.

Dugo ju se nije vidjelo u javnosti: Ana Karamarko ukrala pozornost na zagrebačkoj špici

”A šta bi bilo da neko ovo radi njima stalno i vječno –’UGROŽENIMA’? Jadni li smo mi Hrvateki i naše (njihove) uništene kukavičke institucije – svako go*no nam se može pi*ati u čizmu”, napisao je.


Dikanu razvalili vrata, objavio poruku (FOTO: Facebook)

“Luster je moj, a divljaštvo njihovo”

”Moji su živci toliko istančali da ovo sigurno ne bih istrpila, ali znala bi im uzvratiti. Cijeli dan bih im puštala Thompsona na razglas, jer svaka njegova pjesma je istina , ljubav i srce veliko!”,komentirala je jedna pratiteljica, a Dikan joj je odgovorio:

”Kako znate da im već pet godina otkad su mi ukrali vrata, svira Thompson na najjače – 24h ?? Al’ ne hebe zločince ništa”.

”SPC treba zabraniti rad u RH, a HPC dati status jedine pravoslavne crkve u RH. Vašim ‘susjedima’ važno da imaju murano luster ispred ulaza u stan s razvaljenim vratima. Takve smo slične kupili u Veneciji na San Marcu”, napisala je druga pratiteljica, na što je Dikan poručio:

”Luster je moj, a njihovo je divljaštvo (srpskog sveta)!”


Komentari