Dikan shrvan zbog smrti bliske osobe: ‘Nikako se ne mogu pomiriti s tim’

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Domaći poduzetnik, 80-godišnji Josip Radeljak poznat kao Dikan putem svog Facebook profila podijelio je tužnu vijest. Uz pjesmu Miroslava Kiće Slabinca ‘Otiš’o je s mirisima jutra’, Dikan je otkrio kako mu je preminuo blizak prijatelj.

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)
‘Suza suzu tjera… Otiš’o je s mirisima jutra, moj veliki i dragi prijatelj Nikša Beović s čime se još nikako ne mogu pomiriti, misleći neprestano na njegov blagi i dobri lik (s pravom zvani – Benedetto), te danas njegovu pretužnu prekrasnu djecu i familiju! Čuvali ga bijeli anđeli u raju’, napisao je vidno potreseni 80-godišnjak.
Inače, poduzetnik je posljednjih mjeseci bio na meti medija zbog svog privatnog života, odnosno, nove ljubavi. Kako se dugo nagađalo, a onda u konačnici i sam Dikan potvrdio, 80-godišnjak trenutno ljubi Nevenu Jeličić.
https://www.zagreb.info/ritam-grad/magazin/otkriveno-tko-je-nova-partnerica-dikana-radeljaka-vlasnica-je-luksuznog-hotela-a-poduzetnik-tvrdi-da-su-korak-do-oltara/532655/
Josip Radeljak Dikan (Foto: Facebook)
Riječ je o beogradskoj odvjetnici koju su 2021. povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji. Kako je i kada započela ljubav između Radeljaka i atraktivne crnke još uvijek nije poznato, ali sudeći prema objavama na društvenim mrežama, golupčići ne skrivaju zaljubljenost.
Josip Radeljak Dikan (Foto: Facebook)


Komentari