Dikan se ne prestaje hvaliti zanosnom Nevenom: ‘Upravo odmaramo na trećem katu’

Modno usklađeni par prošetao je špicom (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Domaći poduzetnik, 80-godišnji Josip Radeljak Dikan, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, zaljubljen je do ušiju u svoju novu djevojku, beogradsku odvjetnicu Nevenu Jeličić.

Josip Radeljak Dikan (Foto: Facebook)

Naime, dvojac se trenutno nalazi u Beču, a Dikan ne propušta priliku da se pohvali prizorima s odmora, ali i svojom atraktivnom djevojkom. Tako je najprije podijelio fotografiju Nevene koja je pozirala u liftu vidno dobrog raspoloženja u haljini koja je istaknula njenu vitku figuru.

‘Hrskavi croissant i slasni bellini’

Nakon toga, Dikan je otkrio kako je zaljubljeni par uživao u doručku.

‘Hrskavi croissant i slasni bellini’, napisao je, između ostalog 80-godišnjak, uz fotografiju na kojoj je pozirao s Nevenom.


Potom je kroz nekoliko snimki i fotografija otkrio kako trenutno izgledaju ulice Beča uz sarkastičan komentar: ‘Baš je ‘tužno i žalosno’ prošetati te pogledati, kako ovi ‘jadni Bečani’ već sada ‘siromašno i jadno’ osvijetliše bečke adventske dane i noći!?’

Dikana iživcirao Šprajc pa mu žestoko odgovorio: ‘Dakle stvarno’

Romantika na trećem katu

Također, otkrio je i kako se s djevojkom smjestio u luksuzni Hyatt hotel. ‘Upravo odmaramo na trećem katu ovog prekrasnog bečkog hotela’, poručio je vidno oduševljeni poduzetnik.


Komentari