Danijela o Ellinom razvodu: Dotaknula se magarca, svinja i ovaca

Danijela Dvornik (Foto: Vojko Basic/CROPIX)

Jedan od trenutno najpopraćenijih razvoda u Hrvatskoj zasigurno je onaj domaće inlfuencerice, 32-godišnje Elle Dvornik i 45-godišnjeg britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea. I dok svakodnevno u javnost dospijevaju nove informacije vezane za ovaj, poprilično skandalozan, kraj braka, Ellina majka, 56-godišnja blogerica Danijela Dvornik, putem svog Instagram profila poslala je znakovitu poruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Svatko od vas je sreo bar jednog magarca koji o vama izmišlja laži, nekoliko svinja koje te laži prepričavaju i mnogo ovaca koje u te laži vjeruju‘, stoji u objavi koju je Danijela podijelila na spomenutoj društvenoj mreži.

Danijela Dvornik poslala znakovitu poruku (Foto: Instagram/screenshot)

Charles želi udio u Ellinoj kući

Inače, ono što se na prvu činilo kao miran razvod, posljednjih se dana pretvorilo u pravu sapunicu nakon što se doznalo kako je Charles u srpnju ove godine tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik.


Nakon što se u medijima razvukla priča o tužbi, o svemu se oglasila i Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka koja je ‘oplela’ po Britancu i vrlo jasno dala do znanja čiju stranu zauzima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

 ‘Sve ove godine živi od njenih novaca’

‘Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing’, napisala je baka Žarka.

Ovako izgleda luksuzni raj zbog kojeg Charles tuži Ellu Dvornik: ‘Pljunem na Italiju s prozora’

‘Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća. Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu‘, napisala je i dodala kako Charles ‘živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu riječ’.


Komentari