Danijela Dvornik o Charlesu: ‘Sram da je bude, opraštam mu’

Ella, Charles i Danijela nekoć su bili nerazdvojni (Foto: Sasa Buric / CROPIX/Instagram/kolaž)

Razvod Elle Dvornik i Charlesa Pearce ovih je dana jedna od glavnih vijesti u domaćim medijima. Ono što se na prvu činilo kao miran sporazum, dobilo je pravi dramski zaplet nakon što se nedavno saznalo da je 45-godišnji britanski poduzetnik tužio 32-godišnju influencericu zbog udjela u kući u Balama.

I dok su potrebu za komentiranjem cijele brakorazvodne sapunice imale čak i Elline bake, Žarka Kuljiš i Diana Dvornik, njezina majka, 56-godišnja blogerica Danijela Dvornik još uvijek ništa direktno nije rekla na temu razvoda. Ali, svako toliko na Instagramu objavi pokoju zagonetku poruku i ‘uzburka vodu’ među pratiteljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Bio je idealan zet

I dok javnosti, koja s neizvjesnošću prati sapunicu ‘Dvornik – Pearce’, ne preostaje ništa drugo doli nagađati na koga je Danijela mislila kada je prije nekoliko dana spominjala ‘magarca koji izmišlja laži’ i ‘svinje koje laži prepričavaju’, mi smo se prisjetili kako je na počecima izgledao njezin odnos s uskoro bivšim zetom, s kojim se, uzgred rečeno, još uvijek prati na Instagramu.


Naime, 2015. godine, nakon što je Ella upoznala Charlesa, Danijela se osvrnula na putovanje kćeri u London i njenu novu vezu u svojoj kolumni na jednom portalu.

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Ante Čizmić/CROPIX)

’13 godina je stariji – sram da je bude’

‘Za rođendan od kćeri, dobila sam avionsku kartu do Londona i nazad. S obzirom da sam navršila tada 48 godina, bilo bi prikladnije da mi je uz kartu poslala i ček od par tisuća teško zarađenih funti’, pisala je tad Danijela te objasnila kako Ella ‘ima starijeg frajera’.

‘I to nekih 13 godina, sram da je bude, koji ima svoju firmu za mobilno oglašavanje pa mu tu ogromnu razliku u godinama opraštam. Mislim 13 godina razlike???’, napisala je Danijela i dodala da joj ništa nije jasno.

‘Muka mi je, trebala je naći nekog dripca koji nema pojma o životu pa da ‘skvota’ po Londonu!!’, poručila je tada.

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Charles Pearce / Instagram)

Kuća Danijele Dvornik o kojoj svi govore: Znate li tko ju joj je darovao?

Nakon što joj je Charles i službeno postao zet, Danijela nije skrivala oduševljenje Ellinim izborom, a influencerica je svojedobno ispričala i kako joj se mama bolje slaže sa zetom nego s njom.

Mama ga voli više od mene. Ponekad joj kažem: Pa tko je tvoje dijete, on ili ja? Super se slažu. Charles joj govori punica i to mu je jedna od najdražih hrvatskih riječi’, izjavila je Ella.


Komentari