‘ZLATNE CI*E NA HALJINI SU PROBLEM?!’ Lepa Brena žestoko odgovorila kritičarima njezine novogodišnje haljine: ‘Lažni moralisti’

Lepa Brena jedna je od najpoznatijih pjevačica koje djeluju na ovim prostorima (Foto: Nova TV)

Pjevačica Lepa Brena izuzetno rijetko odgovara na prozivke i provokacije iz medija, no čini se da su je komentari na njezinu haljinu u novogodišnjem programu Nove TV ipak dotaknuli.

Naime, nakon što su mnogi gledatelji zaključili, a onda i objavili da je to ‘najružnija haljina ikad’, Brena je za Slobodnu Dalmaciju obranila kreaciju i njezina tvorca, Splićanina Borisa Kargotića.

‘Našim lažnim moralistima kojih je i previše – sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral! Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem!’, izjavila je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demode atelier (@demodecouture)


Dodala je i da je ta haljina njezin mali doprinos svim lažnim moralistima te da je posvećena Veneri, drevnom simbolu ženske energije, ljubavi i ljepote.

ZLATNE GRUDI LEPE BRENE SU NAJGLEDANIJE: Otprilike svaki drugi gledatelj na Staru je godinu gledao ovu haljinu!

Dizajner Kargotić je na Instagram profilu svog branda Demode uz Breninu fotografiju napisao: ‘Emancipacija znači posjedovanje svog vlastitog tijela, vlastitog izbora i vlastitog glasa’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demode atelier (@demodecouture)

Sudeći po njegovu profilu, rad je inspirian nedavno preminulom ‘kraljicom punka’ Vivienne Westwood, a dio je kolekcije koja uključuje i odijela te kupaće kostime. U odijelo iz kolekcije odjenuo je i pjevačicu Gogu Sekulić, a njegovi pratitelji su se pobunili, komenitrajući među ostalim: ‘Dovoljna je bila Brena… Ne mora sve otići u estradu i seljanu’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demode atelier (@demodecouture)


Komentari