Charles tužio Ellu zbog kuće u Istri: Želi svoj dio luksuznog zdanja u Balama

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Charles Pearce / Instagram)

Nakon višemjesečnih nagađanja, u kolovozu ove godine, domaća influencerica, 32-godišnja Ella Dvornik potvrdila je za domaće medije da je ljubavi između nje i supruga, 45-godišnjeg Charlesa Pearcea došao kraj.

‘Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče’, rekla je tada Ella, no, prema posljednjim saznanjima domaćih medija, ‘rat’ je započeo i prije službene objave o razvodu.

Ella Dvornik i Charles Pearce s kćerima (Foto: Instagram)

Spor oko 675 metara kvadratnih

Naime, mjesec dana ranije, u srpnju ove godine, u Zemljišnim knjigama zabilježeno je da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik, piše 24sata.

‘Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine’, kratko stoji u zabilježbi. Također, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella Dvornik progovorila o svom izvoru zarade: Nemaju svi hrabrosti za takav način privređivanja

‘To je mir koji nam je trebao’

Podsjećamo Ella, Charles i njihove dvije kćeri, Balie i Lumi, preselili su se u kuću u Balama 2021. godine.

‘To je mir koji mi je trebao. Koji nam je trebao. Bitno mi je da cure imaju svoju rutinu, prijatelje i da su mnogo vremena vani, na zraku. Imamo vrt i to je raj za nas. Kvaliteta obiteljskog života je sad puno bolja. Ja sam još vezana za Zagreb, ali sad kad dođem, odradim sve što treba i vratim se. Veseli me što sam uz more, što ništa nije daleko, a Istra nudi toliko toga’, pričala je svojedobno influencerica.

Ella Dvornik i Charles s kćerima (Foto: Instagram)


Komentari