Brenina snaha rasprodala tri zagrebačke Arene: A ovaj glazbenik drži rekord od čak četiri pune Arene

Srpska pjevačica rasprodala je četiri Arene (Foto: Instagram)

Nakon što joj je pošlo za rukom da u rekordnom vremenu rasproda ne jednu nego čak tri zagrebačke Arene, 28-godišnja srpska pjevačica Aleksandra Prijović ne prestaje fascinirati, ali i intrigirati domaću javnost.

I dok jedni i dalje tvrde da im nije jasno tko je ona, horde obožavatelja Brenine snajke zanima samo jedno – hoće li se dogoditi i Arena 4? Interes je evidentno postojan, a hoće li se želje fanova ostvariti – vidjet ćemo u nadolazećim danima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)


Srpska folk pjevačica zaludjela Hrvate: Snaha Lepe Brene najavila i treći koncert u Areni Zagreb

I premda četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni možda na prvu zvuče previše optimistično, jednom je glazbeniku isto već pošlo za rukom. Rekorder kada je riječ o koncertima u zagrebačkoj Areni trenutno je 61-godišnji bosanskohercegovački tekstopisac i pjevač Dino Merlin čiji su koncerti najavljeni za 8.,9., 15. i 16. prosinca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Merlin (@dinomerlin)

Bez i jednog plakata i bez ikakve reklame osim objave datuma koncerta na društvenim mrežama, Merlinu je pošlo za rukom da u rekordnom vremenu, mjesecima unaprijed, proda čak tri Arene, a zbog ogromnog interesa publike najavi i četvrtu.

OBORILA REKORD ARENE ZAGREB: Srpska folk pjevačica najavila koncert, u jednom danu ‘planule’ tisuće ulaznica!

Grašo i Doris Dragović po dvije rasprodane Arene

A da Aleksandra Prijović i Dino Merlin nisu jedine regionalne zvijezde koje Hrvati vole govore i podatci da se na trećem mjestu po broju rasprodanih zagrebačkih Arena, s čak dva uzastopna koncerta, nalaze i još neka dobro poznata imena iz regije kao što su Saša Matić, Zdravo Čolić te Lepa Brena. Kada je riječ o domaćim glazbenicima, rekorderi s po dvije rasprodane zagrebačke Arene su Doris Dragović, Gibonni, Petar Grašo, Prljavo kazalište te Tony Cetinski.