Bilo je neugodno za gledati: Bruno po peti put došao u Supertalent, žiri ga nije štedio

Bruno je po peti put nastupio u Supertalentu (Screenshot: Nova TV)

Performer Bruno Tomašić, široj javnosti poznatiji kao Anđa iz kultne Noćne more, po peti je put nastupio u ‘Supertalentu’ i po peti put nije prošao prvi krug. Ovog puta se predstavio svojim ‘duhovnim imenom’ te je na pozornici umom pokušao gasiti voštane svijeće.

‘Moje duhovno ime je Sakašvili. Godine mi nisu toliko bitne, oko 40. Stjecajem okolnosti, bio sam na rubu života, odlučio sam naravno sve rasprodati, i otići putem svijeta, od Belgije, Francuske, Italije, Njemačke, Južne Amerike, ali tamo se nisam dugo zadržavao’, rekao je Tomašić u predstavljanju.

Nova zvijezda Supertalenta je bolovala od depresije: ‘Izgubila sam sreću i sve druge emocije’

‘Nakon dugog putovanja i duge plovidbe, dospio sam do Indije koja me jednostavno začarala sa svojim izgledom. Jest ona siromašna, ali jednostavno to je toliko topli narod, gostoljubiv, ostao sam tamo. U Indiji sam zapravo i naučio što je meditacija, što su duhovne vježbe’, dodao je.

‘Mnogi misle da sam čudak’

‘Uđem u neki trans i odjednom me samo neka svjetlost obasja, dolazi do neke topline u tijelu i nakon toga se ispoljava to van’, objasnio je predstavljajući se gledateljima.


‘Prvi put kad sam otkrio taj svoj talent, bio sam dosta prestrašen. Nisam znao što se događa oko mene, a s vremenom se to moje klupko počelo odmotavati i počeo sam shvaćati što je u mojem umu. Ne znam jesam li poseban, ali vjerojatno jesam. Mnogi misle da sam čudak, ali ja ne obraćam pažnju na to’, rekao je Bruno Tomašić.

Pogledajte njegov nastup!

Njegova ‘izvedba’ sastojala se od toga da je jednostavno puhanjem, a ne umom, ugasio četiri svijeće na pozornici. Publika se čitavo vrijeme smijala, a žiriju nije nedostajalo sočnih komentara.

‘Postoji jedna dobra stara američka, prestara sam za ova s*anja’, rekla je Martina Tomčić. ‘Čekajte, ovo je nekome stvarno smiješno’, komentirala je nakon što je vidjela da Medvešek i Bilman umiru od smijeha.

Martina je kasnije pokušala objasniti zašto se tako uzrujala. Smatra, naime, da Bruno ima lijepi glas te da se ne mora priklanjati ovakvim ‘performansima’.

Martinu Tomčić je Brunov nastup pomalo uzrujao (Screenshot: Nova TV)

‘Ja se sjećam, možda prvog ili drugog puta, ti zapravo imaš jako lijepi glas. Ja naprosto nemam tu razinu ni inteligenciju očito ni životnog iskustva, za shvatiti tu vrstu, ja to ne mogu nazvati čak ni humorom, već gluposti koje ti izvodiš’, rekla je Tomčić.

‘Žao mi je prvo za ove moje evidentne nedostatke, a onda mi je žao što svoje evidentne talente niti koristiš, niti razvijaš, niti hraniš, i ako tebe to zadovoljava, ja to mogu poštivati, ali isto tako mogu reći da mi je žao, a onda u konačnici mogu dati i svoj sud’, poručila je kandidatu koji nije prošao dalje niti iz petog pokušaja.

Prijeti mu život iza rešetaka: Zvijezda Supertalenta odala se kriminalu


Komentari