Arena poludila kad su Prijovićka, Rozga i Brena zajedno zapjevale hit koji sigurno znate

Aleksandra Prijovic odrzala cetvrti uzastopni koncert u zagrebackoj Areni. Na fotografiji: Lepa Brena, Aleksandra Prijovic i Jelena Rozga. Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Na sinoćnjem, četvrtom po redu koncertu Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni bilo je posebno emotivno. Pjevačica je ovaj put publiku iznenadila s čak četiri gosta, a najdirljiviji trenutak bio je onaj u kojemu je na pozornici zapjevala zajedno s Lepom Brenom i Jelenom Rozgom.

Aleksandra Prijovic odrzala cetvrti uzastopni koncert u zagrebackoj Areni.
Na fotografiji: Jelena Rozga nastupila je pri kraju koncerta.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Najprije se Aleksandri pridružila splitska pjevačica Jelena Rozga, s kojom je otpjevala njezin veliki hit ‘Ginem’. Kad je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj, pa su podijelile neke detalje o svom prijateljstvu.

Aleksandra Prijović održala četvrti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni. (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

‘Posebna je i najbolja’

‘Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti’, rekla je Aleksandra, a publika je zatim počela skandirati ‘Jelena! Jelena!’.

‘Hvala ti što si me pozvala i hvala na ovako lijepom dočeku’, rekla je Jelena pa je nastavila: ‘Aleksandri nakon svakog koncerta napišem istu poruku – da joj želim da leti u svemu i da uživa do kraja.’

Aleksandra Prijović održala četvrti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni. (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

Emotivna Prijović posebno zahvalila jednoj osobi: ‘Nikad neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu’


Ludnica za kraj

Potom je Prijović priznala kako je odrasla na Rozginim pjesmama, a onda su skupa zapjevale i ‘Minus i plus’ i ‘Dani su bez broja’. Za kraj su ostavile Brenin hit ‘Hajde da se volim’, a onda je uslijedila prava ludnica.

Na pozornicu je izašla i sama Lepa Brena koja je zapjevala s njima.

Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom‘, poručila je Brena.

Aleksandra Prijović održala četvrti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni. (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

Došla iz Njemačke zbog koncerta Aleksandre Prijović: ‘Jako je volim već godinama’

‘Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu‘, emotivno joj je rekla Prijović.


Komentari