Andrija Jarak objavio fotografiju sa suprugom: ‘Uvijek siguran oslonac i inspiracija’

Andrija Jarak i supruga Ivana (Foto: Instagram)

Jedno od najpoznatijih domaćih televizijskih lica, RTL-ov novinar Andrija Jarak otkrio je putem društvenih mreža kako je u njegovoj obitelji danas poseban dan. Naime, Andrija i supruga mu Ivana, danas slave 25. godišnjicu braka, a tim povodom, reporter je svojoj voljenoj uputio i nekoliko dirljivih riječi.

Foto: Josip Moler / CROPIX

’25! Naših 25. Četvrt stoljeća. Naših. Uvijek najveća potpora, siguran oslonac i inspiracija. Ostvarili smo velike pobjede i uspjehe. S veseljem i nestrpljenjem čekamo pobjede svojih pobjeda. S rukom u ruci i osmijehom u očima. Hvala ti za svaku nenametljivo ključnu procjenu u životu’, napisao je Jarak uz fotografiju na kojoj pozira u društvu voljene supruge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrija Jarak (@andrijajarakofficial)

Čestitke im poslale brojne kolege

Ispod objave ubrzo su se nanizale čestitke, između ostalog, i kolega novinara – Ivane Ivande Rožić, Marije Pajić, Ivane Brkić Tomljenović, Tomislava Jelinčića, ali i brojnih drugih.


Napokon smo doznali što Andrija Jarak radi na RTL-u: Od njegove nove emisije se puno očekuje

Inače, Andrija i Ivana u braku su dobili troje djece – sina Ivana te kćeri Anamariju i Luciju, a iako privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti, ne skriva kako mu je upravo supruga najveća potpora u životu.


Komentari