Anđa Marić priznala da je zaljubljena: Progovorila je o muškarcu koji je ukrao njeno srce

Anđa Marić (Foto: Neja Markicevic / CROPIX)

Gostujući u podcastu Nevena Ciganovića, pjevačica i spisateljica Anđa Marić otkrila je veliku novost – nakon dugo vremena se zaljubila i to u muškarca kojeg poznaje godinama.

‘Zaljubljena sam! Otvorila sam svoje srce, zapravo napisala sam ljubavno pismo, ali nije mi još odgovorio… Nije mi pala kruna s glave zbog toga. Taj čin pisanja ljubavnog pisma je bilo razbijanje okova kojima sam ja okovala svoje srce bojeći se da me opet netko ne povrijedi’, priznala je Anđa.

Anđa Marić otkrila o čemu je ovisna: ‘Kako se to dogodilo i kako je to moguće?’

Njezina tetovaža, otkrila je, inspirirana je upravo njegovom tetovažom. ”Ja ovo srce imam već 15 godina na ruci, to je jako staro srce. Tada nije mogla naša ljubav biti realizirana jer sam ja bila udana žena. On je meni nešto pisao prije šest godina, ali ja sam samo rekla: – “Ok, bok, hvala”. Čestitao mi je rođendan, ja sam bila jako bolesna tada, loše sam se osjećala”, izjavila je i dodala kako joj se čini da je konačno spremna za ljubav.

Cijeli intervju Anđe Marić i Nevena Ciganovića bit će objavljen u četvrtak, 5. listopada na YouTubeu.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Podsjetimo, Anđa je bila u braku sa slovenskim umjetnikom Primožem Dolničarom. Razveli su se 2009. godine, navodno zbog njegove nevjere, a onda je uslijedila višegodišnja sudska bitka za skrbništvo nad sinom Gašperom, uslijed koje se Anđa zbog nakupljenog stresa ozbiljno razboljela.

Godine 2016. Anđa je dobila potpuno skrbništvo nad sinom, a nedavno je priznala da s njegovim ocem ima ‘ugodne i minimalne odnose’.

NAPOKON GA JE POKAZALA! Anđa Marić objavila fotografiju s posebnom osobom, a mnogima je za oko zapelo jedno


Komentari