Aleksandra Prijović srami se srednjoškolskih dana: Provela ih je u Hrvatskoj, a sad se kaje zbog jednog detalja

Pjevačica Aleksandra Prijović (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Pjevačica Aleksandra Prijović napravila je pravu pomutnju među Hrvatima koji su pokazali koliko su upoznati s njenim glazbenim opusom nakon što je oborila rekord petim zakazanim koncertom u zagrebačkoj Areni.

Iako danas ne živi u Hrvatskoj, djetinjstvo je provela u Belom Manastiru, gdje je počela pokazivati prve interese prema glazbi i pjevanju, no manje je poznato da upravo zbog ljubavi prema glazbi nikada nije završila srednju školu.

Aleksandra je bila odlična učenica u Osnovnoj školi “Dr Franjo Tuđman”, napisao je srpski Kurir i donio par zanimljivih detalja u tekstu pod naslovom ‘Prija nije završila srednju, ali detalj iz osnovne šokira’.

Znate li tko je majka Aleksandre Prijović: Slavonija dobro pamti njezin čarobni glas

Odlična učenica

Naime, u osmom razredu je sudjelovala na školskom natjecanju iz hrvatskog jezika, gdje je osvojila peto mjesto, otkrili su. Usprkos dobrim rezultatima, nije imala dovoljan broj bodova za plasman na županijsko natjecanje.


Iako je bila odlična učenica, nakon završetka osnovne škole upisala je Drugu srednju školu “Beli Manastir”, u kojoj je upisala hotelijersko-turistički smjer, ali ga nikada nije završila. Uspjela je završiti tri od četiri razreda.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

“Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me odveo na drugu stranu. Kad ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Dosta sam putovala zbog natjecanja (glazbeni talent show-program “Zvezde Granda”, op.a.) za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu reći da me nije sram što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu”, rekla je jednom prilikom Aleksandra Prijović za medije.


Komentari